GameArt în România și Italia cu integrarea iSoftBet

Publica: 08.05.2018 | by B. Emil

Introducere

Principalul furnizor de conținut online și de cazinou mobil, iSoftBet, a ajutat dezvoltatorul GameArt să intre în România și Italia pentru prima dată, în baza unui acord de conținut. Jucătorii și oficiali se declară entuziasmați de noul parteneriat și consideră că gamblingului românesc și italian vor avea numai de câștigat.

Ce presupune acordul?

Acordul permite accesul cazinourilor din România la titlurile GameArt folosind platforma iSoftBet Aggregation Game, care are și titluri de la alți 35 de dezvoltatori. Intrarea pe piața românească reglementată oferă GameArt acces la site-urile de pariuri licențiate, care au obținut licență începând din 2015. Cazinourile care oferă servicii legale în țară includ StanleyBet, NetBet și Winnmasters. iSoftBet și GameArt au un parteneriat de lungă durată, cu jocurile dezvoltatorului disponibile prin intermediul Platformei de agregare a jocurilor (GAP).

iSoftBet își proiectează și dezvoltă propriile jocuri de sloturi de proprietate și de marcă. Acesta deține licențe cu unele dintre cele mai mari francize de divertisment din lume, lansând titluri precum Platoon and Paranormal Activity. Fiecare dintre produsele iSoftBet este creată pentru a se asigura că respectă standardele din industrie, cu o combinație de inovație și experiență care oferă software de jocuri de clasă mondială partenerilor companiei. iSoftBet servește mai mult de 12 piețe reglementate.

 

 

Declarații de presă

Comentând asupra introducerii CEO-ului GameArt, Maja Lozej, director executiv al GameArt, a declarat: „iSoftBet furnizează conținut pentru unii dintre cei mai mari și cei mai de succes operatori de jocuri din lume și suntem încântați că portofoliul GameArt este acum disponibil pentru rețeaua lor de operatori. Suntem foarte încântați să oferim sloturile noastre jucătorilor din România și Italia și intenționăm să folosim licențele iSoftBet pentru a intra în noi jurisdicții în următoarele luni”.

„GAP a apărut ca o platformă de agregare de lider pe piață datorită varietății și calității jocurilor oferite și a piețelor pe care le putem asocia cu partenerii. Parteneriatul nostru cu GameArt întărește această poziție. iSoftBet deține licențe în Marea Britanie, Alderney și România și oferă conținut certificat mai multor piețe reglementate, motiv pentru care am reușit să deschidem ușa pentru GameArt pe noi piețe precum România și Italia.”, a declarat Michael Probert, șeful departamentului de dezvoltare a afacerilor la iSoftBet.

 

Punctele forte ale companiei

Furnizorul deschide ușa dezvoltatorului pe noi piețe reglementate. Portofoliul jocurilor GameArt a fost lansat cu operatorul NetBet în urma integrării cu Platforma de agregare a jocurilor (GAP) a platformei iSoftBet. GAP are mai mult de 1.500 de sloturi de la 35 de furnizori, cum ar fi Playson, Realistic Games și Habanero. De asemenea, dispune de un back office puternic, în care operatorii se pot ocupa de toate activitățile de marketing într-un singur loc. Fiecare dintre produsele iSoftBet este creat pentru a se asigura că acesta respectă standardele din industrie, cu o combinație de inovație și experiență oferind software de jocuri de clasă mondială partenerilor companiei.

GameArt