IGT acreditat G4

Publica: 22.10.2017 | by Cazinouri-online-romanesti.ro

Folosind o multitudine de conținuturi premium, numeroase investiții substanțiale în inovare, precum și o atenție dedicată clienților săi, IGT a reușit să devină lider în domeniul gamblingului internațional. Compania dezvoltă o expertiză operațională și o tehnologie de ultimă oră, jocurile de noroc ale acestora anticipând cerințele jucătorilor săi.

Acreditarea G4

Producătorul de jocuri online International Game Technology a dezvăluit recent că a fost premiat de către Global Guidance Guidance Group cu o acreditare prestigioasă în domeniul jocurilor de noroc responsabile. Acreditarea G4 este prima acreditare de responsabilitate oferită unui furnizor de jocuri de noroc până în prezent. Modul de notare al G4 ține cont de instrumentele responsabile de crearea jocurilor de noroc și de mașinăriile de jocuri deja disponibile.

Pentru acreditarea lor, membrul board-ului G4, Pieter Remmers, a spus despre IGT următoarele: „IGT și-a dovedit cu succes angajamentul față de jocurile de noroc responsabile prin integrarea unor caracteristici eficiente în produsele sale, care ajută operatorii să minimizeze dependența și să împiedice jocurile problematice. Felicit compania pentru că a fost primul furnizor care a primit acreditarea G4 pentru jocurile sale de cazinou și loterie.”

 

Declarațiile proprietarilor

CEO al jocurilor de noroc din America de Nord și Interactive, Renato Ascoli, a comentat: „IGT este partenerul operatorilor de jocuri de noroc din întreagă lume. Le oferim tehnologii și servicii inovatoare și este responsabilitatea noastră să creăm soluții care să îi ajute pe clienții noștri să-și protejeze jucătorii. IGT este un pionier al industriei, iar certificarea G4 ne permite să ne demonstrăm în mod transparent poziția de lider în acest subiect important „.

IGT a devenit primul furnizor de jocuri de noroc din istoria gamblingului care este destinatarul certificării responsabile a jocurilor de noroc Gambling Guidance Group (G4).

 

Un nou început

G4 este alcătuit dintr-un grup internațional de experți în domeniul jocurilor responsabile și al jocurilor de noroc și își enumeră obiectivul de a minimiza „impactul jocurilor de noroc cu probleme prin promovarea unui program de acreditare la nivel mondial pentru operatori și furnizori”.

Pentru a obține certificarea, grupul evaluează independent companiile, constatând că acestea respectă cerințele lor de a furniza instrumente responsabile pentru jocuri pe mașini și sisteme de jocuri.

Acestea pot fi în mai multe forme, inclusiv limite de sesiune, monitorizare back office, ecrane de  prezentare a jocurilor responsabile, dar care conțin și sugestii de stabilire a bugetului, teste de autoevaluare și trimiteri de tratament, limitări ale sumelor pentru pariuri și mementouri pentru timp și bani cheltuiți de către utilizator și multe alte măsuri de combatere a dependeței și a jocului ineficient.