Încep misiunile la blackjack pe platforma lui Vlad!

Vlad Cazino devine VladJack săptămâna aceasta…fanii renumitului joc de cărți sunt invitați să îndeplinească misiuni pe platforma cazinoului, urmând să fie răsplătiți cu premii în bani reali. Nimic complicat – dacă ești jucător experimentat, o să ți se pară floare la ureche. Iar, și dacă ești începător, premiile sigur te vor motiva să încerci – vorbim de 250 RON, respectiv 150 RON, în funcție de misiunile pe care le îndeplinești.

Cum mă înscriu?

Pentru început, activează-ți contul pe platforma Vlad Cazino, dacă nu ai deja unul. Loghează-te iar apoi accesează pagina promoției – găsești acolo butonul de optare. Promoția se desfășoară săptămâna aceasta, între 07.10 și 13.10.2019, ora 23:59 CET.

Ce am de făcut?

După ce ai optat pentru promoție, nu ai de făcut decât să joci la mesele Evolution de Blackjack Live de pe platforma operatorului în perioada menționată mai sus. Provocările pe care ți le lansează Vlad sunt următoarele:
Câștigă o mână cu 5 cărți sau mai multe
Câștigă 4 mâini la rând
Obține o mână 777
Ești premiat cu 250 RON dacă îndeplinești toate cele 3 misiuni și cu 125 RON dacă îndeplinești 2 dintre ele. Din păcate, dacă reușești doar o misiune, nu vei fi premiat deloc.

Cerințe de eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru ofertă, trebuie să plasezi minim 25 RON (bani reali). Doar activitatea de la mesele Evolution de Blackjack Live va fi luată în considerate. Premiile vor fi acordate în termen de 72 ore de la încheierea promoției. Multă baftă din partea noastră!