iPhone 11 cadou și 10 000 RON cash de la Unibet!

Îți place să joci la cazino de pe telefon? Nu ai răbdare să ajungi la un desktop ci preferi să joci câteva runde pe drum sau în pauzele de la muncă? Atunci ai toate motivele să citești rândurile următoare – Unibet caută să-i premieze tocmai pe jucătorii ca tine. Și nu oricum, ci cu un iPhone 11 ca următoarele runde să se desfășoare și mai lin, de pe un ecran modern și elegant. În plus, Unibet oferă și 10 000 RON cash. Cum pot fi toate acestea ale tale? Te lămurim noi…

Cum sunt premiat?

Unibet a lansat această ofertă în cinstea sloturilor EGT pe care tocmai le-a adăugat pe platformă. Tocmai de aceea, vei fi premiat dacă participi la turneele de sloturi EGT. Singura condiție pentru a revendica premiile de mai sus este să joci de pe mobil direct din browser și să te clasezi în primii 50 jucători cu cel mai mare rulaj. Toate sloturile EGT de pe platformă sunt eligibile – câteva recomandări din partea Unibet, dacă nu le-ai încercat deja, sunt Shining Crown, Burning Hot, Dice&Roll, Rise of Ra sau 20 Diamonds.

Cum mă înscriu?

Pentru acest turneu, este necesară optarea – doar intră în pagina promoției și apasă pe butonul galben – “conectați-vă și optați.”

Când pot participa?

Turneele au început luni, pe 16.12.2019 și se desfășoară timp de 10 săptămâni.