Jackpot-ul Divine Fortune, revendicat de 3 ori în 4 zile

Divine Fortune face senzație și umple buzunarele jucătorilor din nou. Popularul slot cu jackpot progresiv marca Netent a reușit să plătească nu mai puțin de 3 câștiguri semnificative în doar 4 zile. Fericitele evenimente au avut loc pe platforma aceluiași operator – PlaySugarHouse.
Vorbim de un record atât pentru operator, cât și pentru întreg statul Pennsylvania – acestea sunt primele câștiguri la sloturile online cu jackpot progresiv înregistrate pe raza întregului stat.

Despre SugarHouse, gazda norocoasă

PlaySugarHouse.com este un site de online gaming operat de brandul SugarHouse și deținut de Rush Street Gaming. Piața de cazino din Pennsylvania este încă una nouă, aflată la început de drum, tocmai de aceea aceste evenimente au propulsat brandul și au atras și alți playeri care vor să aibe parte de același noroc. Vorbim de câștiguri totale de 250 000 dolari.
Anunțul oficial din partea site-ului în care se specifica faptul că nu unul, nu doi, ci 3 jucători au obținut jackpot-uri la Divine Fortune într-un termen atât de scurt a făcut furori în rândul jucătorilor și a atras atenția întregii industrii.

Detalii despre câștiguri

Seria câștigurilor la Divine Fortune a început pe 1 septembrie la primele ore ale dimineții. Norocoasa câștigătoare a pariat doar 4 dolari per rotire și a jucat circa 17 minute când a obținut 196 209 $. La nici o oră distanță i s-a alăturat pe podiumul învingătorilor un alt player, de data aceasta un bărbat care a jucat circa o oră, a investit 50 dolari și a obținut în schimb o sumă deloc neglijabilă – 57 349 $.
Și dacă evenimentele norocase s-ar fi oprit aici, celor de la SugarHouse li s-ar fi dus mai departe renumele de cazino online unde premiile se țin lanț…însă iată că, spre uimirea tuturor implicați, nu a fost cazul, ba chiar din contră.
Pentru că, la doar câteva zile distanță, pe 5 septembrie 2019, atât operatorul cât și ceilalți jucători au fost surprinși plăcut de un nou câștig, obținut de data aceasta de o femeie. Ea a pariat foarte puțin, doar 0.40 dolari per rotire la Divine Fortune…când rolele norocoase i-au adus nu mai puțin de 30 000 $.

Despre Divine Fortune

Divine Fortune este una dintre cele mai celebre creații Netent, un slot cu jackpot progresiv cu 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată fixe. Slotul le oferă jucătorilor mai multe tipuri de jackpot-uri, cel mai mare și impresionant dintre acestea fiind Mega Jackpot.
Titlul face parte din oferta mai multor cazinouri online Sugar House, operator relativ nou pe piața de cazino din Pennsylvania. Aceștia și-au deschis porțile jucătorilor de curând, mai precis pe 17 iulie 2019.

Declarații oficiale

Richard Schwartz, președinte la Rush Street Interactive a făcut câteva precizări legate de seria impresionantă de câștiguri. El a punctat că – “Asta ne arată tuturor că nu trebuie să pariezi mult ca să câștigi mult. Divine Fortune este un joc de top la PlaySugarHouse.com la momentul de față și este lesne de înțeles de ce. De asemenea, aceste evenimente ne arată și că jackpot-urile pot fi obținute oricând la orice tip de miză. De la primul iar mai apoi al doilea câștig progresiv de săptămâna trecută, am întregistrat o creștere a activității jucătorilor la Divine Fortune pe platforma SugarHouse.com și ne așteptăm ca entuziasmul și interesul în legătură cu acest slot să continuă să crească.”