Jocuri Noi

Publica: 18.07.2018 | by B. Emil

Producătorul de software gambling Play’n GO ne încântă cu două sloturi noi, inovative și distractive ca întotdeauna. De această dată, sloturile video pregătite sunt Sizzling Spins Slot și Cats and Cash Slot. Dezvoltatorul online Microgaming pregătește lansarea super slotului video Robin of Sherwood Slot. Toate sloturile sunt bazate pe 5 tamburi cu tematici captivante.

Sizzling Spins Slot

Sizzling SpinsDezvoltatorul software-ului de pariuri pe Internet, Play’n GO, a anunțat că a lansat cel mai nou slot video „Sizzling Spins”, care îi duce pe jucători la grătarele de vară pentru o șansă de a câștiga câștiguri mari.

Jocul este un tambur cu 5 tambururi și 243 de moduri de a câștiga un slot video care este amplasat pe un grătar de cărbune, care este reprezentat într-un mod care aproape vă permite să miroșiți mâncarea de pe grătare. Simbolurile din joc includ ciuperci, roșii, ceapă, chili, dovlecei, porumb, coaste, creveți, cârnați, carne de pui și carne și sparanghel acoperite cu folie.

Printre caracteristicile jocului se numără sălbatice, scuturi, rotiri gratuite și multiplicatori câștigători care pot fi răsplătiți în runda bonus gratuită de rotiri. Grilele de grătar se încălzesc, permițând posibilitatea apariției unei re-rotații. Jocul a fost dezvoltat atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile, fără a scădea calitatea în ciuda platformei. Sizzling Spins este disponibil pentru joc acum la cazinourile care oferă biblioteca de jocuri Play’n GO.

Robin of Sherwood Slot

Robin of SherwoodIsle of Man, dezvoltator de jocuri de cazino pe internet, Microgaming a anunțat că a lansat cel mai nou slot online cu „Robin of Sherwood”.

Slotul este un tambur cu 5 tambururi, 243 moduri de a câștiga un slot video care are loc în pădurea Sherwood și se concentrează pe Robin Hood, care fură de la cei bogați pentru a le oferi celor săraci. Jocul are Robin și Bărbații săi Merry care lucrează în tandem cu tine pentru a vă testa norocul într-un efort de a câștiga câteva aur pentru tine.

Caracteristicile jocului includ Turnul Sălbatic, care vede sălbatice care intră aleatoriu pe role. Există, de asemenea, rotiri gratuite, împrăștieri, o caracteristică de pariere și câștig multiplicatori. Slotul este disponibil pentru redarea pe dispozitive desktop și mobile și poate fi redat acum. Titlul este o colaborare între Microgaming și studioul partener Rabcat.

Cats and Cash Slot

Grupul de software Internet Play’n GO a anunțat astăzi că a lansat versiunea renovată a slot machine-ului lor „Cats and Cash”, care aduce unele upgrade-uri către jucători. Cats and Cash a fost lansat inițial în 2012 și este un slot video cu 5 tambururi, care oferă o temă de joc care include o gazdă felină și co-gazdă.

Versiunea actualizată aduce imagini grafice de înaltă definiție și a fost convertită din Flash în HTML5 pentru compatibilitate pe mai multe dispozitive. Modificările din afara acestuia sunt minime, întrucât sunt prezente caracteristicile standard cum ar fi modurile Wheel of Fortune și Pick-a-Gift.