Kindred

Publica: 23.08.2018 | by Cazinouri-online-romanesti.ro

Introducere

Grupul Kindred a sponsorizat dezvoltarea și traducerea unei aplicații gratuite pentru terapia jocurilor de noroc pentru Regiunea Nordică. Colaborarea cu Terapia pentru jocuri de noroc face parte din angajamentul lui Kindred de a avea un mediu de joc sigur și sigur pentru clienți.

Rolul aplicației

Aplicația este destinată în prezent jucătorilor de pe piețele jocurilor de noroc, cu suport în limbile daneză, finlandeză, suedeză și norvegiană. Aplicația este disponibilă atât în ​​Magazinul Google Play, cât și în App Store-ul Apple și poate fi accesată pe smartphone-uri și tablete. Gambling Therapy oferă aplicații bazate pe text, instrumente de autoevaluare, exerciții de mindfulness, legături către alte grupuri de consiliere, linkuri către software-ul de blocare și informații de suport pentru crize. Aplicația Terapia pentru jocuri de noroc este gratuită și a fost concepută pentru a ajuta pe cei care se luptă cu jocurile dificile, oferind informații de acces ușor și instrumente simple pentru a ajuta jucătorii să rămână în controlul jocurilor lor de noroc. Aplicația actualizată este acum disponibilă în limba locală în Danemarca, Suedia, Norvegia și Finlanda. Dacă jocurile de noroc nu mai sunt bucuroase sau distractive, Kindred îi încurajează pe clienți să ia o pauză folosind instrumente responsabile pentru jocuri de noroc și să descarce aplicația gratuită Terapia jocurilor de noroc.

Aplicația sponsorizată de Gadget Terapie

Maris Bonello, șeful Centrului de Cercetare Integritate și de Sustenabilitate a Jucătorilor, la Kindred, spune: „Suntem foarte bucuroși să vedem acum aplicația Terapia jocurilor de noroc în mai multe limbi locale. Este în centrul orașului Kindred să ofere clienților noștri un mediu sigur și sigur și vom continua să sprijinim proiecte care minimizează daunele provocate de jocurile de noroc „.

Adele Duncan, director executiv în domeniul jocurilor de noroc, spune: „Sunt încântat că am reușit să îmbunătățim și să dezvoltăm în continuare aplicația Terapia pentru jocuri de noroc și că a fost lansată o versiune actualizată. Furnizarea acestui sfat și sprijin atât de necesar, acum în alte 10 limbi, înseamnă că putem ajunge la mai multe persoane care ar putea fi afectate de jocurile lor de noroc. Serviciul nostru GT este finanțat de industria jocurilor de noroc în afara GB și fără sprijinul acestora nu vom putea extinde utilizarea aplicației. „

Despre Kindred

Grupul Kindred este unul dintre cei mai importanți operatori de jocuri de noroc online din Europa și Australia, oferind peste 21 de milioane de clienți din 11 branduri o formă excelentă de divertisment într-un mediu sigur, echitabil și durabil. Compania, care are aproximativ 1.400 de angajați, este listată la Nasdaq Stockholm Large Cap și este membră a Asociației Europene a Gaming-Betting-ului (EGBA) și membru fondator al ESSA (integritatea pariurilor sportive). Grupul Kindred este auditat și certificat de eCOGRA pentru respectarea Recomandării UE din 2014 privind protecția consumatorilor și jocurile de noroc responsabile (2014/478 / UE). Citiți mai multe pe www.kindredgroup.com.

gambling therapy