Microgaming aduce tribut culturii asiatice în Long Mu Fortunes

Microgaming ne delectează cu un nou slot cu tematică asiatică – Long Mu Fortunes, dezvoltat exclusiv de Fortune Factory Studios, același nume care ne-a adus și Village People Macho Moves.
Colaborarea dintre studio și dezvoltatorul din Insula Man a început încă din toamna anului 2018 cu Romanov Riches. De atunci și până în prezent, aceștia au creat conținut de online gaming exclusiv pentru Microgaming.

Detalii preliminare

Long Mu Fortunes ne prezentă mitul chinezesc clasic al dragonului, combinând elementele ale culturii asiatice cu grafică modernă și un grad mare de volatilitate, spre încântarea high roller-ilor de la cazino care au șansa să-și rotunjească veniturile în mod considerabil.
Microgaming au fost mereu apreciați pentru marketing-ul cultural, pentru modul în care reușesc să integreze diverse elemente, legende și mituri din alte culturi, fără a face rabat de la calitatea sloturilor. Se pare că și cei de la Fortune Factory Studios au înțeles acest lucru, de această dată îndreptându-și atenția asupra culturii est-europene.
Deocamdată, slotul este disponibil doar în rețeaua operatorilor parteneri Microgaming, dar îl putem aștepta și la marile cazinouri din România în viitorul apropiat.

Cu ce trăsături ne așteaptă?

Long Mu Fortunes urmează structura de 5 role și 10 linii de plată și îi poartă pe jucători într-o aventură în estul îndepărtat, alături de creaturi mitice (dragonii – prezentați, bineînțeles, ca simboluri stacked wild). Eroina slotului este mama Dragonilor, Long Mu. Asemeni celebrei Daenerys din Game of Thrones, conform mitului chinezesc, Long Mu ar fi fost transformată în zeitate după ce a crescut cinci pui de dragon.
Dragonii roșii sunt simboluri wild simple, însă vor aduce o mare parte din câștiguri, dacă sunt regăsiți în orice poziții pe rolele 2 și 4. Atunci când se întâmplă acest lucru, ei se transformă în simboluri stacked wild, adică rămân în aceeași poziție pe durata rotirilor, aducând și mai multe premii jucătorilor.
Slotul ne mai așteaptă și cu multiplicatori de până la 3x pe durata rotirilor gratuite, dar și cu o rundă de jackpot la finalul tuturor rotirilor. Aceasta din urmă este cea mai lucrativă, putând aduce până la de 5000x ori valoarea mizei inițiale. Punctul forte al slotului este exact multitudinea de modalități prin care jucătorul poate declanșa rotiri gratuite – 3 simboluri scatter Long Mu aduc și ele 10 rotiri, antrenate de multiplicatori pentru câștiguri și mai substanțiale.

Declarații oficiale

James Buchanan, director de Operațiuni Globale la Microgaming a precizat – “Fortune Factory Studios au livrat un slot cu adevărat încântător exclusiv pentru Microgaming, cu elemente vizuale sofisticate și un soundtrack plin de misticism. Long Mu Fortunes este un slot plin de culoare, cu volatilitate mare și funcții interesante. Adăugarea funcțiilor Jackpot și Nudging Multiplier Wild Stacks a dat naștere unei experiențe de joc satisfăcătoare, cu un potențial mare de câștig.”
Phelan Sykes, director de producție la Fortune Factory Studios a completat declarațiile partenerului său cu – „Long Mu Fortunes aduce clasicul mit chinezesc la viață, reinterpretând legenda într-o manieră antrenantă, cu un mod de joc plin de volatilitate. Grație elementelor vizuale clasice și sofisticate, Long Mu Fortunes reușește să exprime opulență și lux. Abia așteptăm ca jucătorii să experimenteze puterea, dar și maiestatea dragonilor lui Long Mu și să se lase captivați de universul Long Mu Fortunes.”