Microgaming investește în sănătatea mintală

Publica: 04.11.2018 | by B. Emil

Centrul Lisa Lowe

Microgaming, operatorul de jocuri de casino, consolidează bunăstarea la locul de muncă cu instruirea angajaților în materie de conștientizare a sănătății mintale. Microgaming colaborează cu Centrul Lisa Lowe pentru a furniza personalului personal instruirea vitală a conștientizării în materie de sănătate mintală, ca parte a Angajamentului Angajatorului companiei cu timpul de schimbare. Employer Pledge al companiei văd gigantul de pariuri online care încearcă să pună capăt discriminării în materie de sănătate mintală și să aducă un loc de muncă mai sănătos și mai fericit pentru lucrătorii lor. Compania colaborează cu Centrul Lisa Lowe, care va oferi managerilor recunoașterea posibilă a problemelor de sănătate mintală în rândul angajaților, oferind în același timp acelor manageri modalități de a ajuta la sprijinirea echipelor lor. În plus, personalul Microgaming va fi tratat la diferite sesiuni de instruire în domeniul sănătății mintale, pentru a ajuta la bunăstarea individuală. Microgaming a anunțat, de asemenea, o donație de 6.000 de lire bani reali pentru Centrul Lisa Lowe, care oferă servicii celor 83.000 de locuitori de pe insulă.

Declarații de presă

Comentând acordul Microgaming CCO, Jean-Luc Ferriere, a declarat: „Ne străduim să menținem o cultură în care toți se simt confortabil să vorbească despre orice probleme pe care le pot avea. Cu Centrul Lisa Lowe ne putem pregăti managerii pentru a recunoaște mai bine semnele potențialului problemele de sanatate mintala si sa fie bine echipate pentru a ajuta echipa si colegii lor. Cel mai important, ne ajuta sa ne consolidam angajamentul de a sterge stigmatizarea prin incurajarea unui mediu deschis in care oamenii pot vorbi despre sanatatea lor mintala si stiu ca sunt mereu sustinuti.

Gareth Nicholson de la Centrul Lisa Lowe a adăugat: „Suntem încântați că companiile locale recunosc că susținerea sănătății mintale a angajaților lor este la fel de importantă ca și sprijinul fizic obișnuit al sănătății, pe măsură ce cineva îl sprijină pe celălalt. în această zonă suntem încântați să colaborăm cu Microgaming, care sunt, de asemenea, în fruntea recunoașterii nevoii de a se schimba „.

Investiții pentru sănătate

Continuând să-și întărească angajamentul, Microgaming colaborează cu Centrul Lisa Lowe pentru a furniza instruiri de îngrijire a sănătății personale și de conștientizare a sănătății mintale managerilor de linie Microgaming și Derivco. Caritatea bazată pe insulă a condus atelierele pentru a instrui manageri cu privire la modul de recunoaștere a semnelor și simptomelor problemelor de sănătate mintală, pe lângă faptul că le oferă strategii practice pentru a-și susține membrii echipei și colegii. Alături de instruirea de conștientizare, personalul Microgaming și Derivco va avea acces la sesiunile de sănătate mintală în următoarele câteva luni. Sesiunile se vor concentra asupra conștientizării privind tulburările de sănătate mintală, a factorilor de stres și a copiilor, cu scopul de a șterge stigmatul din jurul sănătății mintale.