Microgaming lansează sequel la Agent Jane Blonde

Publica: 11.04.2019 | by Cazinouri-online-romanesti.ro

Dacă îți plac sloturile de acțiune sau misiunile cu spioni, dacă printre cuvintele cheie care definesc slotul tău preferat se află și adrenalină sau dinamism, atunci sigur ai încercat clasicul Agent Jane Blonde lansat de Microgaming în 2005, devenit unul dintre cele mai populare titluri din portofoliul companiei.
Vei fi încântat să afli că superspionul iconic din slotul Microgaming anunță un comeback pe măsură în Agent Jane Blonde Returns, un sequel dezvoltat de Stormcraft Studios exclusiv pentru cei de la Microgaming.

Detalii preliminare, simboluri speciale și jackpot-uri

Agenta Jane Blonde revine după nu mai puțin de 14 ani de inactivitate într-un nou slot cu 5 role și 15 linii de plată. Sequel-ul păstrează atmosfera clasicului cu un cadru la fel de antrenant și dinamic, efecte vizuale și de sunet pe măsură, completate de adiții moderne în ceea ce privește gameplay-ul.
Luminile neon și soundrack-ul retrowave îl poartă pe jucător în atmosfera tipică a unui film cu spioni, scopul său fiind de o asista pe Jane într-o nouă misiune top-secretă. De data aceasta, ea trebuie să se infiltreze într-o organizație obscură. Atât pe ea, cât și pe jucători îi așteaptă numeroase provocări pe drum, completate de wild-uri stacked și runde de rotiri gratuite, bineînțelfes.
Iată doar câteva dintre simbolurile și funcțiile speciale care te așteaptă dacă vrei să încerci și tu acest slot:
Simboluri cu valoare mare – acestea sunt diversele deghizări ale agentei Jane
Simbolul Wild – este chiar Jane însăși. Ea joacă rol de Wild și maximizează câștigurile jucătorului pe durata jocului de bază în momentul în care iese de sub acoperire. Acest simbol Wild poate deveni stacked, adică se poate extinde pe întreaga rolă de joc la apariție pentru a da naștere și mai multor combinații câștigătoare
Funcția Re-spin – este declanșată de cel puțin două simboluri Scatter. Acestea se transformă în Wild-uri și rămân în aceeași poziție pe durata rotirilor, astfel că jucătorul poate declanșa runde succesive de re-rotiri care dau naștere unor câștiguri spectaculoase. Această funcție poate fi extinsă până când toate cele 5 role sunt acoperite de Wild-uri

Când îl putem încerca și noi?

Încă nu avem o dată oficială de lansare a slotului pentru piața românească de cazino, dar sperăm să ajungă în curând și la noi.
Slotul a fost lansatp pe 26 Martie 2019 pentru piața internațională și este disponibil în prezent doar în rândul operatorilor-parteneri Microgaming.

Declarații din partea Stormcraft și Microgaming

David Reynolds, Games Publisher la Microgaming, a definit slotul Agent Blonde Returns ca un “comeback victorios pentru celebrul superspion Microgaming.”
În ceea ce privește modul de joc și trăsăturile speciale, el a ținut să precizeze și că “Cei de la Stormcraft Studios au excelat în a aduce o experiență plină de stil la sloturi. Atât jucătorii noi, cât și veteranii au șansa să meargă sub acoperirea alături de agenta noastră secretă într-o nouă aventură plină de premii pe măsură. “
Terence Igesuns, Producător Executiv la Stormcraft Studios a completat afirmațiile partenerului său de la Microgaming: „Atât de multe s-au schimbat de la crearea și lansarea primului slot, Agent Jane Blonde în 2005 și suntem entuziasmați să o aducem înapoi pe scenă într-un joc bine realizat, unde atenția la detalii nu lipsește. Slotul Agent Jane Blonde Returns este despre acțiune și un ritm de joc alert, astfel că le va oferi atât jucătorilor noi, cât și celor avansați o experiență de top.”