Microgaming și Slingshot Studios

Publica: 25.10.2018 | by B. Emil

Parteneriat

Slingshot Studios va lansa primul joc, Cash of Kingdoms, pe 10 octombrie, și va avea o temă fantastică, împreună cu o caracteristică unică a Invading Wilds. Jocul a fost inițial tachinat la ICE la începutul acestui an și va fi prezentat la cazinourile care oferă biblioteca de jocuri a Microgaming. Slingshot Studios va rămâne independent și va dezvolta sloturi și alte jocuri de cazino. Slingshot Studios sunt constructori de jocuri axați pe îmbunătățirea capabilităților de jocuri de succes și inovarea cu noi caracteristici proaspete. Conduita de o pasiune pentru a aduce experiente de joc vibrante jucatorilor, echipa cuprinde talentul industriei cu un talent pentru a produce jocuri de inalta calitate pentru fanii sloturilor avid si pentru jucatorii noi. Intrând în mișcare miercuri, 10 octombrie 2018, Cash of Kingdoms va fi prima lansare oficială sub noul brand Slingshot Studios. Slotul cu acțiune în acțiune include o caracteristică nouă, sub formă de Invading Wilds ™, care are loc atât în jocul de bază, cât și în rotirile gratuite.

Declarații de presă

John Coleman, CEO al Microgaming, a declarat: „Portofoliul digital extins al Microgaming va beneficia de personalitatea și expertiza unică a studiourilor Slingshot, care dezvoltă jocuri originale cu motoare și caracteristici interesante, toate orientate spre anumite piețe și audiențe. Conținutul pe care au venit este fantastic, iar dorința lor de a crea și de a provoca este incredibilă. Slingshot sunt cele mai recente într-un număr de studiouri de jocuri care urmează să fie anunțate ca furnizori exclusivi ai Microgaming și așteptăm cu nerăbdare să dezvăluim mai mult conținut de la ei în următoarele luni „.

Richard Vermaak, Director Creativ la studiourile Slingshot, adaugă: „La studiourile Slingshot, energia și imaginația noastre ne împing în față. Îți place să construim jocuri pe care oamenii le place să joace și nu putem aștepta să le împărtășim cu Microgaming pentru ca jucătorii lor să se bucure. Numerarul Regatelor este primul gust al ceea ce urmează. „

Despre Microgamming

Microgaming a dezvoltat primul software de cazino online autentic în 1994 și primul software de cazinou mobil în 2004. Produsele noastre includ Casino, Poker, Bingo, Sportbook, Land, Live Dealer și Quickfire. Acasă pentru Avalon, Thunderstruck, Dragonz și alte jocuri epice, ca să nu mai vorbim de blockerbusters de brand, cum ar fi Jurassic World ™, Game of Thrones ™ și Playboy ™ Gold, lansăm noi titluri în fiecare lună pe desktop și mobil. Dar numerele nu ne definesc. Îngrijim cu adevărat jocul, operatorii noștri și jucătorii lor. În calitate de membru fondator al eCOGRA, am stabilit standardul în jocuri corecte și responsabile. Iar pentru succesul nostru, întotdeauna găsim timp pentru a ne întoarce comunității locale, abordând probleme importante în domenii cum ar fi sănătatea, sportul și educația prin intermediul inițiativei noastre de RSC, Microgaming PlayItForward.