Microgaming strânge 50 000 lire pentru caritate

Publica: 07.05.2019 | by prodadmin

Microgaming, companie de software cu prestigiu pe piața de gambling online, cu clienți renumiți ca Fortune Lounge Group sau 32 RED nu neglijează nici acțiunile de CSR din strategia sa de brand.
Inițiativa de CSR a Microgaming, PlayItForward tocmai a stabilit un nou record, la un an de la înființarea unui spațiu dedicat pentru angajații companiei care le permite acestora să nominalizeze și să voteze diverse cauze sociale.
Programul companiei a reușit să strângă peste 50 000 de lire pentru caritate până în prezent.

Ce este PlayItForward?

PlayItForward este programul corporatist de responsabilitate socială (CSR) al companiei Microgaming, un program dezvoltat de furnizorul de software și susținut 100% de angajați. Scopul său este de a crea un spațiu dedicat prin care fiecare angajat Microgaming poate să strângă fonduri pentru o cauză socială în care crede.
Programul a avut un real succes, cu peste 4000 voturi înregistrate până în prezent. Câteva din organizațiile caritabile care au beneficiat de susținere prin PlayItForward au fost nume cunoscute din Insula Man, locul de origine al companiei Microgaming – Isle of Play, The Arts Hub sau Aid Rescue.

Ce cauze susține Microgaming?

Prin intermediul PlayItForward, Microgaming și-a arătat susținerea pentru organizații caritabile, dar și indivizi care au nevoie de ajutor – de la investirea în îmbunătățirea facilităților pentru adolescenți și adulți cu probleme de sănătate, până la achiziționarea de echipamente pentru persoanele cu dizabilități din țări aflate în curs de dezvoltare.
Suma de peste 50 000 lire obținută în termeni de donații caritabile continuă să fie investită pentru a susține diverse comunități și este redirecționată pe mai multe sectoare, de la sănătate la caritate, educație sau sport.

O inițiativă care schimbă vieți

Programul Microgaming nu este impresionant doar din punct de vedere al sumei acumulate, ci are un impact vizibil în rândul comunităților care beneficiază direct de ajutor – de la achiziționarea de echipamente medicale pentru bolnavii de inimă, până la obținerea fondurilor necesare pentru îngrijirea câinilor fără stăpân sau oferirea serviciilor necesare persoanelor în vârstă, numeroase persoane și-au exprimat recunoștința pentru PlayItForward.
Una dintre acestea, Anita Williams, a ținut să precizeze ce diferența majoră a făcut acest program pentru organizația pe care o reprezintă, AID Rescue „Banii pe care i-am primit de la programul Microgaming, PlayItForward ne vor permite să achiziționăm ambulanța de care avem nevoie pentru sprijinul comunității noastre.”

Declarații oficiale

Kate Moughtin, manager senior de CSR la Microgaming s-a arătat încântată de succesul programului PlayItForward, dar și de entuziasmată de mobilizarea exemplară a oamenilor. Ea a făcut următoarele precizări: “Am fost cu adevărat impresionați de susținerea angajaților noștri, de modul în care au ales să adopte acest sistem nou de vot pentru cauze sociale prin intermediul PlayItForward. Ca efect, numărul voluntarilor care s-au alăturat muncii noastre caritabile a crescut simțitor de la înțiințarea programului. Aș dori să le mulțumesc tuturor celor care au nominalizat o cauză în care cred, care au votat și care ne-au ajutat să facem o diferență în comunitate.”