Netent anunță producția unui nou slot - Ozzy Osbourne

Publica: 18.02.2019 | by Cazinouri-online-romanesti.ro

Compania din spatele unora dintre cele maipopulare sloturi din industrie – Gonzo’s Quest, Starburst sau Jackhammer anunță producția unui nou slot cu tematică muzicală – Ozzy Osbourne, în parteneriat cu The Prince of Darkness însuși.
Slotul Ozzy Osbourne, bazat pe viața și activitatea starului rock cu același nume promite să fie un blockbuster și să devină parte integrantă din hall of fame-ul companiei.
Legenda Ozzy Osbourne, vocalul trupei Black Sabbath care a vândut peste 100 milioane de albume ca artist solo și personajul principal al slotului promite să facă senzație la lansare, dat fiind faptul că slotul va face parte din suita creațiilor originale și licențiate Netent.

Ce ne va aduce noul slot Ozzy Osbourne?

Încă nu avem detalii preliminare despre jackpot-uri, payout sau linii de plată. Ceea ce știm, însă, despre noul slot Ozzy Osbourne este că va fi un video slot similar cu alte creații muzicale de succes din portofoliul Netent – sloturile Guns n’ Roses, Jimi Hendrix sau Motorhead, care au devenit hit-uri răsunătoare pentru companie.
Slotul se anunță a fi un succes mai ales pentru fanii rock-ului clasic, fanii lui Ozzy Osbourne și ai trupei Black Sabbath, dar mai ales pentru toți cei care apreciază creațiile Netent în general. Vor fi prezente efecte vizuale și de sunet moderne, dar și multe alte surprize pentru fanii genului.

Declarații din partea Netent și a reprezentanților lui Ozzy

În legătură cu noul slot Ozzy Osbourne, Bryan Upton, directorul de Game Products de la Netent a făcut următoarele precizări: “Nu există rockstar mai mare, mai cunoscut sau mai carismatic decât Ozzy Osbourne. Mulțumită personalității sale impunătoare și a contribuției incredibile aduse industriei muzicale, Ozzy și-a dezvoltat o bază loială de fani de-a lungul a peste 50 ani – abia așteptăm să le aducem acest joc.”
Echipa de merchandising și partener de brand management pentru Ozzy Osbourne, Global Merchandising Services, deja și-a dat acordul pentru acest slot.
Barry Drinkwater de la Global Merchandising Services a declarat următoarele despre inițiativa Netent: “Netent sunt lideri de piață în domeniul lor și suntem deosebit de entuziasmați să vedem încă unul dintre artiștii noștri că pătrunde în familia de sloturi rock Netent.”