Licență NetEnt

Publica: 27.09.2018 | by B. Emil

Producătorul de jocuri de noroc NetEnt a anunțat săptămâna aceasta că a depus o cerere la Pennsylvania Gaming Control Board pentru a obține o licență care să le permită să furnizeze jocuri casino online în stat. Cererea a fost făcută miercuri și ar permite companiei să ofere sloturi online și jocuri de masă partenerilor lor din stat. Pennsylvania se află în proces de legalizare și reglementare a pariurilor online, devenind probabil cel mai mare stat din Uniune care oferă această activitate. Până în prezent, 11 din cele 13 cazinouri din stat au solicitat o licență pentru jocuri de noroc online, iar mai multe licențe vor fi deschise către operatorii de stat în cursul acestui an. Parierea online va fi oferită jucătorilor în cursul acestui an sau la începutul anului viitor. NetEnt a solicitat o licență pentru jocuri de noroc cu PGCB (Pennsylvania Gaming Control Board) pentru a furniza operatorilor locali cele mai bune jocuri de cazinou online din lume.

Rolurile brandurilor

Pennsylvania este cel de-al doilea mare stat american care reglementează cazinoul online și cu aproape 13 milioane de persoane, este al cincilea cel mai mare stat de populație. Statul are o tradiție îndelungată în jocurile de noroc pe partea terestră, jucători care generează un venit brut brut pe capital.

O companie lider de divertisment digital, NetEnt oferă soluții de jocuri pe banireali de înaltă calitate pentru operatorii online de top din întreaga lume. Un adevarat expert in industrie, catalogul NetEnt cuprinde jocuri impresionante oferite pe o platforma de varf. Experiența clienților este în fruntea companiei. NetEnt oferă clienților o experiență dinamică și plină de angajare, menținându-le la curent cu cele mai noi tehnologii.

În octombrie 2017, statul Pennsylvania a aprobat un proiect de lege care permite jocurile de noroc online. În lumina acestui fapt, NetEnt a depus cererea la The PGCB pentru a obține o licență pentru a-și putea oferi portofoliul de jocuri de masă și sloturi premiate la cazinourile din Pennsylvania pentru operațiunile lor online de cazinouri. Cu o revizuire recentă a site-ului, NetEnt își mărește în mod constant puterea în industrie.

Declarații de presă

Comentând aplicația, Erik Nyman de la NetEnt a declarat: „Ne-am bucurat de succes în New Jersey și credem că acest lucru va continua și în Pennsylvania. Vom lansa cu un amestec de jocuri de masă, sloturi video, jocuri jackpot și caracteristici unice precum rotirile gratuite care au au fost foarte apreciați de clienții noștri și de jucătorii lor. Ambiția noastră este să trăim în Pennsylvania de îndată ce se deschide piața. Suntem încântați să continuăm extinderea strategică în SUA. Ne-am bucurat de succes în New Jersey și credem că acest lucru va continua și în Pennsylvania. „