Netent lansează o nouă interfață mobilă de ruletă live

Netent face un nou pas în strategia sa de a revoluționa jocurile de cazino live. Dezvoltatorul tocmai a lansat o nouă interfață mobilă pentru varianta sa de ruletă live care promite să îmbunătățească experiența utilizatorului, dar și să ofere o performanță mai bună, indiferent de orientarea ecranului.

Ce funcții noi ne așteaptă?

Câteva din upgrade-urile cu care ne întâmpină Netent vizează atât partea de design, cât și de funcționalitate. Noul design propus de provider este o reinventare a gameplay-ului precedent redat în mod portret și va include 18 numere noi. Varianta landscape le oferă jucătorilor un total de 34 numere recente. Indiferent că vei alege să joci de pe telefon în varianta portrait sau landscape, dezvoltatorul promite aceleași unghiuri dinamice ale camerei și un meniu intuitiv care oferă acces rapid la statistici și preferințe.
Ruleta Netent este renumită pe piață pentru faptul că oferă cel mai modern streaming în ambele variante comparativ cu celelalte variații oferite de alți operatori. Practic, la deschiderea ferestrei de joc, video-ul se dispune pe circa 50-100% din întreaga suprafață a ecranului dispozitivului mobil. În acest mod se menține un grad ridicat de interactivitate, iar pariorii sunt captivați pe deplin de atmosfera specifică live roulette.
În plus, jucătorii pot paria folosind funcția RaceTrack, fie pe grupuri, fie pe secțiuni de numere de pe suprafața ruletei fără să dea restart.

Experiența utilizatorului, o prioritate pentru Netent

Netent investește masiv în ultima vreme în optimizarea ofertei sale de live cazino, iar asta include și crearea unei experiențe a utilizatorului (UX) la cel mai înalt standard de pe piață. Tehnologia de streaming Netent devine din ce în ce mai modernă și antrenantă de la an la an. Același lucru poate fi spus și despre portofoliul său de jocuri live – în lunile precedente, dezvoltatorul și-a extins oferta de produse de cazino cu titluri ca Auto Roulette și Perfect Blackjack. Mai mult, parteneriatul său recent cu cei de la Live Fraud Solutions arată și o preocupare a providerului pentru asigurarea unui grad cât mai mare de corectitudine și transparență jucătorilor, dar și pentru protecția datelor personale și bancare împotriva încercărilor de fraudă.
Netent a identificat de asemenea în mod corect tendința pieței de cazino online către mobil și s-a adaptat perfect industriei – din ce în ce mai mulți jucători de pe mobil se înregistrează pe platformele operatorilor din toate colțurile lumii, preferând să joace rapid și ușor de oriunde s-ar afla. Pentru aceștia este important să aibă parte de aceeași experiență live și de un gameplay lin, chiar și în momentele în care nu dispun de un PC sau laptop.

Declarații oficiale

Andres Rengifo, Director la NetEnt Live a declarat – “Aici, la Netent live, suntem dedicați să ne îmbunătățim constant produsul cu adiții noi și update-uri care ne ajută să oferim o experiență inegalabilă jucătorilor. Grație acestei noi interfațe mobile pentru ruletă, am reușit să ridicăm ștacheta și să dezvoltăm un produs care se va adapta perfect tendinței pieței către mobile casino.”