Netent lansează slotul Twin Happiness

Netent face senzație în luna septembrie cu o nouă lansare incitantă – video-slotul Twin Happiness ajunge oficial pe ecranele noastre. După cum sugerează și numele, vom avea de două ori mai multe motive să-l încercăm – funcția rolelor sincronizate promite să impresioneze toți jucătorii.
Vorbim de al doilea slot Netent cu tematică asiatică lansat de companie în ultimele două săptămâni. Putem creiona oare un trend, încearcă Netent să atragă noi segmente de consumatori…? Noi intuim că da, având în vedere planurile de extindere ale companiei către piața asiatică dar…să descoperim împreună…

Cu ce ne așteaptă Twin Happiness?

Twin Happiness este un video slot cu 5 role, 3 rânduri și 243 modalități de câștig. Ca particularitate a structurii, dar și ca elemente de noutate, cei de la Netent au anunțat că ne vor delecta cu două role identice legate, dar și cu simboluri wild. Nici ca posibilități de câștig, slotul nu va fi de neglijat – din construcție, titlul are abilitatea de a crește exponențial câștigurile, dar și de a da naștere combinațiilor de 3, 4 sau 5 role identice. În funcție de mize, aceste combinații pot declanșa premii impresionante.
Mai mult, Twin Happiness include și simboluri wild care apar pe rolele 2, 3, 4 și 5, substituind celelalte simboluri.
Twin Happiness poate fi încercat acum doar la rețeaua de cazinouri partenere a celor de la Netent sau la cazinourile online care au titlurile companiei în oferta lor, însă există toate șansele să apară în curând și la cazinourile de top din România.

Care sunt câștigurile maxime?

Twin Happiness este un slot cu grad mediu de volatilitate, are un RTP de 96.45%, peste media sloturilor clasice, astfel că posibilitățile de câștig sunt chiar decente. Jackpot-ul maxim care poate fi obținut este de 1 080ori valoarea mizei, adică circa 125 000 $.

Promite să fie un hit pentru clienții asiatici…

Slotul este o întrepătrundere între elementele păcănelelor clasice și o tematică asiatică reinventată în stilul modern cu care Netent ne-a obișnuit până acum. O lansare similară din 2015, Dazzle Me a consacrat același tip de construcție – rolele sincronizate. Din acest motiv, asemeni altor lansări cu tematică asiatică, Twin Happiness promite să facă senzație în rândul clienților din această zonă geografică, dar și jucătorilor pasionați de această cultură.
Jocul este completat armonios de culori aprinse și de o ambianță dinamică și distractivă care ne aduce aminte de un casino land-based clasic, motiv pentru care este alegerea potrivită și pentru începători, și pentru experți.

Declarații oficiale

În legătură cu această particularitate de construcție a slotului (linked reels sau role sincronizate), Bryan Upton, Director de Jocuri la Netent a făcut următoarele precizări – “Ca prim joc structurat în mod autentic asiatic, suntem mulțumiți de rezultate. Rolele pereche rămân piesa de rezistență a acestui titlu, însă elementele grafice livrate în stil asiatic și coloana sonoră specifică vor încânta atât fanii sloturilor noi, cât și pe cei ale păcănelelor clasice. Ne așteptăm ca acest titlu să fie prima alegere a multora dintre jucătorii noștri.”