Netent obține licență permanentă în New Jersey

Publica: 27.02.2019 | by B. Emil

Netent, unul dintre liderii de piață necontestați ai cazinourilor online și softurilor de cazino a obținut o licență permanentă în statul New Jersey, acordată de New Jersey Division of Gaming Enforcement.
Acesta este un pas important pentru Netent pentru că acum providerul de software va putea să-și extindă oferta către și mai multe cazinouri online prestigioase din stat.

Netent, primii care au anunțat vestea cea bună

Compania a lansat un comunicat pe site-ul oficial prin care a confirmat zvonul legat de obținerea licenței permanente. Aceasta i-a anunțat cu entuziasm pe toți fanii sloturilor că de acum înainte vor putea opera pe termen lung în New Jersey, fără restricțiile de dinainte.
Compania a fost prezentă pe piața cazinourilor online din New Jersey încă din 2015, dar cu câteva limite. Netent a avut permisiunea de a-și comercializa jocurile de cazino pe teritoriul statului, în așteptarea evaluării aplicației pentru licența permanentă.

Ce va însemna acest document pentru Netent?

Netent a aplicat pentru obținerea unei licențe permanente din partea New Jersey Division of Gaming Enforcement (NJDGE) încă din anul 2015.
Obținerea unei astfel de acreditări în Statele Unite vine cu vești bune pentru companie, dar mai ales pentru clienții săi mari din New Jersey. Ne referim la cazinouri online prestigioase cu care Netent colaborează, printre care și Resorts Casino, 888 Holdings, Star Group sau Gamesys US.
Netent oferă soluții de gaming premium către cei mai de succes operatori de cazino online încă din 1996. Compania a contribuit încă de la înființare la dezvoltarea acestei piețe cu jocuri incitante și tehnologii inovatoare, plănuind de mult timp o extindere pe piața de gaming din SUA.

Declarații din partea Netent

După peste 3 ani de așteptare, vestea obținerii unei licențe permanente a reprezentat un milestone pentru companie.
Erik Nyman, Managing Director la Netent, a făcut următoarele declarații către presă la scurt timp după aflarea veștii: “Suntem foarte entuziasmați să obținem prima noastră licență permanentă de online gaming în Statele Unite. Am fost prezenți pe piața din New Jersey încă din anul 2015 și am susținut autoritățile abilitate pe parcursul întregului proces de licențiere. Această licență reprezintă un pas înainte în planul nostru de extindere în Statele Unite și sperăm să pătrundem în și mai multe state, dacă și, bineînțeles, când acestea vor legaliza cazinourile online.”