NetEnt, Play'n GO și 1x2gaming lansează jocuri noi

Publica: 15.03.2018 | by B. Emil

Cunoscuții dezvoltatori de software de gambling NetEnt, Play’n GO și 1x2gaming   pregătesc furnizarea ultimelor sale produse în materie de jocuri de noroc. Toate jocurile sunt sloturi video tematice și cu caracteristici speciale care mai de care mai interesante. În viitorul apropiat le veți putea juca în cazinourile online partenere producătorilor.

Asgardian Stones

Asgardian StonesAsgardian Stones, cel  recent joc bazat pe fantezie de la NetEnt își duce jucătorii pe tărâmurile misterioase ale mitologiei nordice unde le prezintă primele caracteristici ale industriei de distracție. Anunțat în ianuarie, Asgardian Stones este un slot video cu 5 tamburi, 3 rânduri și 20 de linii care poate fi redat pe toate dispozitivele. Jocul le arată  jucătorilor împrejurimile magice,  pietrele colosale și porțile lui Asgard. Locul unde doar cei mai viteji războinici vor deveni zei. Jocul include caracteristica Crash Colossal în  care simbolurile colosale zdrobesc simbolurile de dedesubt, fiecare rând crescând multiplicatorul de la 1 la 4.  Caracteristica Colossal Crush demonstrează faptul că NetEnt continuă să fie lider în lumea cazinourilor online, cu experiență în jocuri inovatoare.

Comentând lansarea, directorul de produse pentru NetEnt, Henrik Fagerlund, a declarat: „Echipa noastră a lucrat neobosit în timpul procesului de proiectare și creare a Asgardian Stones ™ și așteaptă cu nerăbdare să vadă în final jocul cu jucători din întreaga lume” potrivit comunicatului de presă.

Imperial Opera

Imperial Opera SlotSpecialistul de sloturi OMNY, Play’n GO a ridicat perdeaua de pe ultimul său slot, Opera Imperial. Titlul cu cinci tambururi, de 20 de linii de plată, duce jucătorii în lojele unei Sali de operă, unde vor urmări spectacolul interpretat de artiștii îmbrăcați în costum tradițional. Steaua spectacolului, prințesa, va acționa ca simbol wild, ajutând jucătorii în drum spre victorii mari, împreună cu diverse noi caracteristici și simboluri, inclusiv simbolul Mega Scatter, care poate oferi rotiri gratuite jucătorilor norocoși. Caracteristica Harmony va apărea la întâmplare pe tot parcursul jocului, cu două sau trei role care se rotesc cu aceleași simboluri, în timp ce Crescendo va converti toate simbolurile pe una sau două role în Prințesa wild.

Johan Törnqvist, directorul executiv al Play’n GO, a declarat: „Suntem încântați să lansăm încă un slot regional orientat către portofoliul nostru de expansiune rapidă din Opera Imperial și suntem siguri că jucătorii se vor bucura de conceptul și gameplay-ul premium.

The Justice Machine

The Justice Machine SlotOperatorul de gambling 1x2gaming a anunțat lansarea noului lor slot video „The Justice Machine”. Acesta oferă jucătorilor puterea specială de a câștiga premii  foarte mari în numerar în doar câteva secunde. Justice Machine este un slot video modern cu 5 tambururi care este pus direct dintr-o carte de benzi desenate. De fapt, jocul se bazează pe Mașina de Justiție Comică, proiectată de Caliber Comics. În slot, încerci să protejezi Pământul luptând cu inamicii ce vor să-l distrugă. Toate această efort vă va fi răsplătit în premii în bani de-a lungul întregului proces. Bonusurile din joc includ simboluri wild, rotiri gratuite, simboluri scatter și multe altele.