Netent, premiați de trei ori la South European Gaming Awards

Trei de “da” pentru Netent la South European Gaming Awards! Nu doar că providerul nu a plecat acasă cu mâna goală la finalul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente din industrie, ci a fost premiat la trei categorii.
Netent a fost desemnat cel mai bun provider de cazino online, cel mai bun provider de cazino live, dar și compania care oferă cel mai bun sprijin pentru jocul responsabil.

O victorie triplă pentru Netent…

SEGA este un eveniment iconic din industria de gaming online. Scopul ediției de anul acesta a fost „celebrarea celor mai mari realizări din industrie.” Ediția aceasta a avut loc în Milano, Italia la hotelul Radisson Blue, ca parte din Congresul European de Gaming.
Cele trei distincții obținute de Netent cimentează poziția sa de deschizător de drumuri în gaming-ul online, compania fiind recunoscută pentru standardele de calitate ireproșabile pe care le susține și pe care le-a și probat, mai ales în decursul ultimelor 12 luni.
În afara conținutului premium de cazino online, Netent au fost apreciați și pentru eforturile lor concretizate în investiții în jocul responsabil. Compania a creat mai multe unelte eficiente și inventive pe care le-a pus la dispoziția celor mai vulnerabile categorii de jucători pentru a-i proteja de efectele nefaste ale dependenței de cazino online.

Despre eveniment

South European Gaming Awards a avut loc pe 8 noiembrie 2019 și a inclus 26 categorii la care au fost premiați deopotrivă operatorii, site-urile media din domeniu, dar și providerii de software pentru această industrie.

O gazdă pe măsură…

Această ediție a fost organizată de European Gaming Media and Events, una dintre cele mai mari companii responsabile cu planificarea de evenimente media din Europa. Mai mult, ea se află în spatele celor mai prestigioase conferințe de gaming de pe întreg continentul – EGC (European Gaming Congress) și Prague Gaming Summit sunt doar câteva dintre acestea.
European Gaming Media and Events organizează în fiecare an evenimente de gaming internaționale care reunesc cele mai influente nume de pe plan local, dar și internațional. Scopul lor este de a crea oportunități de networking pentru toți cei implicați, dar și de a aduce publicului larg informații de ultimă oră din industria de cazino online de la cei mai mari jucători din Uniunea Europeană și nu numai.

Cine a mai fost premiat?

Printre numele mari din industrie care s-au clasat pe podium se află și site-ul AskGamblers (cel mai bun afiliat bingo în 2019), Snaitech (cel mai bun operator de cazino 2019) și Tom Horn Gaming (cel mai inovator cazino online al anului 2019).

Declarații oficiale

Henrik Fagerlund, Managing Director la Netent Malta si-a exprimat aprecierea față de distincțiile primite, afirmând – „Suntem extaziați să aducem acasă trei dintre cele mai aclamate premii ale SEG după un an absolut monumental pentru Netent în Europa de Sud. Dezvoltarea portofoliului nostru de cazino online și cazino live, alături de îmbunătățirea resurselor alocate susținerii jocului responsabil sunt rezultatul dedicării și talentului cumulat al tuturor echipelor noastre de la nivelul întregii companii. Este minunat să vedem că toată această muncă a fost recunoscută la un asemenea nivel.”