Noi titluri de la Microgaming în luna decembrie

Publica: 02.12.2019 | by prodadmin
Lansările de sloturi se țin lanț la Microgaming în luna decembrie. Dezvoltatorul din Insula Man ne-a promis o paletă vibrantă de titluri festive, gata să fie luate în primire de toți pasionații, dar și de cazinourile partenere.
Lider pe piața de software de cazino, Microgaming a anunțat printr-un comunicat oficial că titlurile lunii decembrie vor reuni elemente artistice, funcții speciale și, bineînțeles, același nivel de calitate pe care îl cunoaștem. Rezultat al efortului rețelei de studiouri independente partenere Microgaming și al noilor echipe de game development, lansările lunii decembrie promit să facă senzație la nivel global.

Primele jocuri sunt deja aici…

Timeline-ul lunii decembrie a fost deschis glorios de Ivory Citadel, un slot care ne invită să pătrundem în misterioasele jungle vest-asiatice. Dezvoltat de cei de la Just For The Win și adus pe role în 3.12, această lansare ne prezintă o lume antică plină de flăcări, marmură și fildeș, învăluită în enigmatic și redată cu atenție deosebită la detalii. Cu 5 role, 20 linii de plată, simboluri misterioase, wild-uri și rotiri gratuite, este un titlu care promite să nu dezamăgească.
Seria lansărilor Microgaming a continuat, la polul opus, într-un templu acoperit de zăpadă în slotul North Storm de la Rabcat, lansat pe 5 decembrie. Menținând aceeași atmosferă cufundată în mister, alături de adrenalina unui treasure hunt și o temă de fantezie, slotul vine cu câteva funcții extra incitante – Bonus Falls (simbolurile din combinațiile câștigătoare dispar, iar altele le iau locul în spațiile rămase libere), multiplicatori care cresc progresiv până la 8x și nelipsitele rotiri gratuite. Toate acestea, dispuse pe 5 role și 25 linii de plată transformă titlul de mai sus în unul cu un potențial de câștig generos. Verdictul nostru? Merită câteva runde.
Nu în ultimul rând, ziua de 10 decembrie ne-a adus Treasures of Lion City de la Pulse 8. Un alt slot de aventură cu o structură 5×3 și 25 linii de plată, și acesta ne invită tot în Est, în adâncurile mării, printre clădiri din piatră, statui și temple ascunse. Slotul reunește tot ce e mai bun din funcțiile Microgaming – mecanica Rolling Meter, scala câștigurilor Win Meter și multiplicatori de până la 27x. Dacă ești cel mai norocos, câștigul maxim aici este de 2600x valoarea mizei.

Ce sloturi ne mai așteaptă?

Microgaming plănuiește să încheie apoteotic luna decembrie cu Stumpy Mcdoodles de la Foxium, un slot cu structură 5×4 și tematică irlandeză. Dacă ești sufletul petrecerii și ești gata să prinzi potul cel mare din jocul de bază, o vei face alături de multiplicatori și wild-uri aleatorii. Funcția Foxify promite să fie punctul forte al acestei lansări, crescând și mai mult valoarea multiplicatorilor, alături de funcția bonus Rainbow Re-spin. Pe durata celei din urmă, rotirile extra vin la pachet cu un multiplicator maxim de 34x.
Oficial, ne vom putea bucura de acest titlu începând cu data de 17 decembrie. Dacă nu ai intrat încă pe platforma Microgaming, credem că ai toate motivele să o faci – oferă-ți un decembrie de poveste la cazino online!

Declarații oficiale

James Buchanan, Director de Operațiuni Globale la Microgaming a adăugat – “Microgaming continuă să își diversifice oferta de conținut exclusiv și în decembrie, alături de celelalte titluri populare ale partenerilor. Fiecare lansare conține trăsături incitante, formate noi și teme unice, astfel că operatorii nu duc lipsă de varietate. […] Sperăm să menținem același avânt și în 2020.”