Nou slot cu fructe de la QuickSpin în luna aprilie

Publica: 18.04.2019 | by prodadmin

QuickSpin, dezvoltatorul suedez de jocuri tocmai a anunțat care va fi prima lansare a lunii aprilie. Vești bune pentru fanii sloturilor clasice – Quickspin ne va încânta cu un nou slot cu fructe intitulat Durian Dynamite.
Data oficială de lansare anunțată de companie este 9 aprilie 2019. Lansarea acestui slot vine concomitent cu obținerea certificării pentru piața suedeză de către dezvoltator la începutul lunii aprilie.
Prin acest document, Quickspin va putea să pătrundă pe această piață cu nu mai puțin de 35 titluri incitante din portofoliul său.

Durian Dynamite – cu ce ne așteaptă?

Din informațiile preliminare pe care le deținem, Durian Dynamite ne oferă destule motive să fim entuziasmați. Descris de companie ca „un slot clasic cu fructe împachetat într-un ambalaj modern”, Durian Dynamite este un slot 100% 3D, primul de acest tip creat de studio-ul QuickSpin.
Slotul va avea un grad foarte mare de volatilitate, completat de o abordare modernă asupra clasicelor păcănele cu fructe, trăsături unice și efecte vizuale 3D incitante care promit să ne mențină în priză pe tot parcursul gameplay-ului.
Ca structură, Durian Dynamite va fi un slot video cu 5 role și 20 linii de plată și un RTP de 96.22%.

Trăsături și simboluri speciale la care să fim atenți

Dacă ești fan păcănele cu fructe, Durian Dynamite vine cu câteva funcții speciale pe care cu siguranță o să le îndrăgești:
Funcția Dynamite Wilds – o funcție cu totul inovatoare pentru Quickspin. Când este declanșată, rola din mijloc generează simboluri Durian care au abilitatea să explodeze și să se multiplice pe întreg ecranul, crescând semnificativ șansele de câștig
Bonus Picker – poți primi, aleatoriu, între 3 și 6 upgrade-uri pentru jocul bonus
Rotiri gratuite – poți declanșa până la 36 rotiri bonus pe parcursul funcției Dynamite Wild. Odată cu acestea, poți crește numărul de role active
Fiind un slot foarte volatil, poți câștiga până la de 2 515 ori valoarea mizei tale la fiecare rotire/rotire gratuită.

Cui i se adresează și când îl putem încerca?

Conform declarațiilor oficiale din partea Quickspin, slotul este ideal atât pentru jucătorul de ocazie, cât și pentru high rolleri datorită “tematicii distractive” și nivelului mare de volatilitate.
Pentru început, slotul va fi lansat pe piețele în care dezvoltatorul are deja o prezență bine stabilită, inclusiv pe piața suedeză.
Declarații oficiale
Cei de la Quickspin și-au exprimat deja entuziasmul în legătură cu cea mai nouă lansare din luna aprilie și din portofoliul său, afirmând că: „Durian Dynamite este o experiență dinamică și explozivă cu rotiri rapide, reacții în lanț care declanșează wild-uri explozive, o funcție interactivă shooting wilds, șansa să-ți alegi propriul bonus și o grafică 3D care te va da pe spate. Fructele n-au avut niciodată un gust mai bun!”