Noul slot Netent, Temple of Nudges va fi lansat in martie

Publica: 10.03.2019 | by B. Emil

Netent a început anul 2019 cu forțe proaspete. Lansările de jocuri se țin lanț, cu titluri ca Golden Grimoire și Ozzy Osbourne deja anunțate pentru toți fanii sloturi.

Portofoliul de jocuri al companiei se va extinde și mai mult în perioada imediat următoare. Reprezentanții Netent au anunțat lansarea unui nou slot, Temple of Nudges, care se preconizează a fi un adevărat hit pentru companie, dar și pentru fani. Iată primele detalii…

Temple of Nudges – primele informații

Din informațiile preliminare pe care le avem, Temple of Nudges este un video slot care urmează structura clasică de 5 role și 3 rânduri. Are 243 linii de plată, astfel că jucătorii vor avea destule șanse la câștiguri semnificative.

Ca trăsături interesante și definitorii pentru acest slot, compania a anunțat în ce vor consta acestea – „nudges” și „re-spins” (rotiri bonus).

Tema slotului este lumea antică, astfel că întreg jocul este structurat ca un templu Aztec sau Mayaș, cu simboluri tribale și inscripții în piatră. Fundalul este reprezentat de junglă, cu muzică și efecte de sunet caracteristice. Ca personaje principale, jocul îi va aduce în prim plan pe nelipsiții războinici Azteci, alături de care jucătorul va fi purtat într-o adevărată aventură.

Detalii despre gameplay, bonusuri și simboluri

Jocul are 10 niveluri diferite de pariere și 7 valori diferite ale monedelor, de la 0.01 la 1. Pariul maxim este de 150, iar RTP-ul slotului este de 96.03%.

Fiind un slot cu un număr mare de linii de plată, cel mai mare câștig pe care îl poate obține un jucător este de 21 870 coins, cu ajutorul rotirilor gratuite și al multiplicatorilor.

Runda de rotiri gratuite este cel mai incitant aspect la care să fie atenți jucătorii. Când aceasta este activată, toate simbolurile de același tip rămân fixe pe role, în timp ce restul simbolurilor se rotesc, ceea ce le dă șansa jucătorilor să parieze cât mai mult pe liniile de plată și să-și maximizeze câștigurile.

Când putem să-l încercăm?

Data oficială de lansare pentru slotul Temple of Nudges comunicată de companie este 21 Martie 2019.

Pentru fanii creațiilor Netent, veștile bune nu se opresc aici – aceștia au lansat și un trailer care ne arată primele informații despre elementele grafice viitoare ale slotului, modul de joc și, bineînțeles, alte elemente semnificative – bonusuri, muzică de fundal, trăsături speciale etc.