Parteneriat - IGT semnează acordul Bingo cu Norsk Tipping

Publica: 11.06.2018 | by B. Emil

International Game Technology PLC, IGT, a fost de acord cu o înțelegere pe termen lung pentru a oferi o soluție online de bingo și servicii conexe operatorului norvegian de loterie de stat Norsk Tipping. Acordul va dura cinci ani, cu opțiunea de trei extensii de doi ani.

Acord Bingo

IGTAcordul va dura cinci ani, cu opțiuni suplimentare pentru prelungiri de trei ani de către compania norvegiană de stat. IGT va oferi grupului noul lor produs online de bingo, precum și instrumente backend pentru a sprijini jocurile. Noua platformă este implementată în HTML5 și permite redarea pe smartphone-uri și dispozitive desktop. Norsk Tipping va avea, de asemenea, acces la cazinourile online și alte titluri câștigătoare instant. IGT va furniza noua sa soluție online de bingo, precum și servicii de suport, cum ar fi managementul camerelor și jocurilor, managementul de chat gazdă și managementul promoțiilor.

Noua soluție, construită pe HTML5 multi-canal pentru desktop, tabletă și mobil, înlocuiește platforma curentă de bingo digital a Norsk Tipping furnizată de IGT începând cu 2014. Acordul acoperă, de asemenea, IGT care oferă o selecție de conținut online casino și instant win, precum și opțiunea pentru IGT de a gestiona o rețea potențială digitală de bingo cu alte loterii membre în cadrul Asociației Mondiale de Loterie.

Un parteneriat eficient

Confirmarea afacerii vine după ce săptămâna IGT a anunțat o creștere generală pe parcursul primului trimestru. Venitul din cele trei luni până la 31 martie a ajuns la 1,21 miliarde de euro (1,03 miliarde euro), în creștere cu 5% față de anul trecut, în timp ce veniturile din exploatare au crescut cu 65% față de anul precedent la 197 milioane dolari și au ajustat venitul operațional cu 6% până la 251 milioane de dolari.

Portofoliul instant de câștig și portofoliu de jocuri al IGT prezintă numeroase titluri populare din biblioteca de conținut a gamei RGS a companiei.Variantele exclusiviste de jocuri ale IGT includ bingo-urile Picture și Ruleta.

Soluția online Bingo a companiei oferă atât capabilități independente, cât și bingo de rețea și face parte dintr-o „suită completă de produse digitale, platforme de jocuri, conținut și sisteme de afaceri care lucrează perfect împreună, flexibilitatea și modularitatea de a crește, adapta și integra cu toate tipurile de afaceri de loterie și cazinouri „.

Declarații de presă

Vicepremierul IGT, Declan Harkin, a vorbit despre afacere, dezvăluind: „Acest acord permite companiei Norsk Tipping, lider în domeniul jocurilor digitale reglementate, să consolideze achiziționarea și păstrarea jucătorilor prin intermediul noii soluții online de bingo a IGT, oferită în combinație cu cazinourile online și câștigul instant jocuri și disponibile fără probleme într-o singură fereastră de joc.

Hans Erland Ringsvold, șeful de jocuri și VLT al Norsk Tipping a declarat: „De la lansarea programului nostru de jocuri de noroc, soluțiile și conținutul online al IGT din mai multe categorii au jucat un rol-cheie în succesul programului. Cu noua soluție de bingo online IGT, jucătorii norvegieni se pot bucura în mod sigur și responsabil de o ofertă digitală îmbunătățită, cu venituri rămase în Norvegia pentru a sprijini inițiativele culturale, sportive și culturale”.