Play'n GO intră pe piața latinoamericană

Publica: 10.04.2018 | by B. Emil

Dezvoltatorul va prezenta jocurile lor, compatibile atât cu dispozitive desktop, cât și cu dispozitive mobile. Ele includ sloturi video care au caracteristici și teme diferite. Grupul va avea conducerea superioară la conferință pentru a răspunde la întrebări pentru directorii de cazinouri în încercarea de a lovi oferte de conținut.

Extinderea Play’n GO

Specialistul pentru sloturile OMNY Channel Play’n GO este bine stabilit pentru un impuls concertat pe piața latino-americană, începând cu FADJA, care a avut loc în Bogota, Columbia, în perioada 5-6 aprilie 2018. OMNY® permite jucătorilor să transfere progresul jocului între canalele terestre și mobile și invers, asigurând o experiență flexibilă de joc și un timp mediu de joc mai lung.

Gata de a intra live cu caramizi și case de mortar și cazinouri online, produsul este cu adevărat omni-canal în designul său și capabil să conducă venituri în timp ce îmbunătățește, de asemenea, păstrarea jucătorilor. Jocul extins al jocurilor Play’n GO, o mare parte din care a fost recent certificat pentru piața din Columbia, va fi de asemenea prezentat, inclusiv titluri populare precum Aztec Warrior Princess, Mystery Joker și Viking Runecraft. Personalul va fi la îndemână pentru a explica modul în care expertiza sa de reglementare și diversele certificări globale îi permit să integreze rapid și sigur conținutul jocurilor de noroc în birourile de operațiuni.

Play'n Go

Despre Play’n GO

Play’n GO este un furnizor premiat de conținut de jocuri de înaltă calitate pentru multe dintre marile branduri de cazino din lume. Soluția originală OMNY Channel poate fi adaptată nevoilor partenerilor individuali, dar și terestre, indiferent de cerințele geografice, de reglementare sau de piață. Jocurile sale sunt dezvoltate în HTML5 pentru a oferi o experiență îmbunătățită a utilizatorilor pe toate dispozitivele și sistemele de operare. Acestea sunt completate de instrumente superioare de administrare back-office care oferă capacități de raportare și marketing expansiv, asigurând astfel că operatorii sunt echipați pentru a oferi experiența de joc finală. Portofoliul extins al furnizorului a fost recent recunoscut prin acordarea titlului IGA Slot Provider of the Year 2017. Play’n GO deține în prezent birouri în Suedia, Malta, Ungaria și Marea Britanie. Furnizorul va expune platforma OMNY® pentru prima dată în regiunea de pe standul 65, după ce a primit feedback extrem de pozitiv la recentul show ICE Totally Gaming din Londra.

Declarațiile de presă

Reacția din partea oficialilor Play’n GO nu a întârziat să apară. Vorbind despre expoziția CEO-ul Play’n GO, Johan Tornqvist, a declarat: „Expunerea la FADJA reprezintă o oportunitate fantastică de a ne întâlni noi parteneri și părți interesate pe piața columbiană. Vom vedea un potențial imens de creștere și căutăm să profităm de toate aceste părți interesate. Cu produsul nostru OMNY®, disponibil acum atât pentru cazinourile terestre, cât și pentru cele online, împreună cu conținutul nostru de jocuri certificat, credem că putem oferi o nouă experiență jucătorilor superioare așteptărilor unui furnizor din America Latină”.