Play'n GO, Microgaming și NetEnt prezintă ultimele lor sloturi video

Publica: 14.01.2019 | by B. Emil

Fortune Factory’s ‘Showdown Saloon’ Slot

Dezvoltatorul jocurilor online de cazinou Microgaming a lansat un nou slot în colaborare cu studiourile Fortune Factory, permițând jucătorilor să lovească West Wild în Salonul Showdown. Jocul este un slot video cu 5 tambururi, 15 linii de plată, care este plasat în vestul vechi și include icoane care amintesc de un timp de mult trecut. Veți găsi derringeri, cowboy, cărți, chips-uri de poker, zaruri și simboluri slot standard. Jocul conține simboluri stivuite, re-rotiri și rotiri gratuite, care merg împreună cu vizuale clare pentru a crea o experiență excelentă în sloturi.

Vorbind despre lansarea Fortune Factory Studios, șeful producției de jocuri pe bani reali, Phelan Sykes, a spus: „Îmbogățit cu grafică și sunete interesante, Showdown Saloon vă oferă sentimentul de a se amesteca cu rechinii de card și pistoale de vânătoare într-un salon de salvare clasic vest. jocul permite jucătorilor să-și stabilească obiectivele pe câștigurile de mize mari. Suntem încrezători că jucătorii se vor bucura de joc la fel de mult ca noi și așteptăm cu nerăbdare să lansăm mai multe jocuri pentru Microgaming în viitor „.

Wild-O-Tron 3000 Slot

Producătorul de jocuri de casino NetEnt a lansat cel mai nou slot video Wild-O-Tron, care vă vede că încercați să asamblați roboți pentru a câștiga premii mari în numerar. Jocul este un slot video cu 5 tambururi și 20 de linii de plată, care are un ecran lat la aspectul său și vă pune într-o fabrică, unde fiecare rotire vă oferă șansa de a construi diferite roboți. Acestea ajung în formă de simboluri stivuite, iar când se combină între ele, puteți ajunge la câteva victorii uriașe. Caracteristicile jocului includ modul Wild-O-Tron, care declanșează sălbatice pe ecran atunci când declanșat. Jocul este dezvoltat atât în ​​funcție de dispozitive desktop cât și de dispozitive mobile, și funcționează la fel de bine pe ambele platforme.

Net-a lui Bryan Upton a vorbit despre lansare, menționând: „Ambalat cu cyborgs și roboți transformatori, Wild-O-Tron 3000 va rezona cu fanii sci-fi și jucătorii care iubesc stivele și jocurile cu simbol Wild. „

Star Joker Slot

Play’n GO a anunțat lansarea celui mai nou slot video „Star Joker”, care aduce un stil clasic ecranelor de pariuri. Jocul este un slot video cu 5 tambururi și 10 linii de câștig, care aduce simboluri clasice de slot, cum ar fi stele, portocale, pepene verde, cireșe, prune, clopote, 7 și diamante. Jocul aduce simboluri sălbatice, rotiri gratuite, împrăștieri și viziuni luxuriante care sunt ușor pentru ochi. Jocul este dezvoltat pentru a juca pe dispozitive desktop și mobile și joacă la fel de bine pe ambele platforme. Slotul are o rată prestabilită RTP de 96,25%, dar poate fi ajustată în funcție de operatorul care oferă jocul.