Prinde rotirile extra de miercuri la Betano!

Cea de-a treia zi a săptămânii îi așteaptă cu surprize pe toți cei care trec pragul cazinoului online Betano. Nu contează dacă abia te-ai înregistrat sau, din contră, ești veteran la cazino. În zilele de miercuri te așteaptă până la 50 rotiri gratuite, dacă mizezi pe Playtech, bineînțeles. Sună bine? Te lămurim noi cum le obții…

Ce am de făcut?

Te loghezi în contul tău de jucător pe platforma Betano. De aici, trebuie să depui anumite sume pentru a fi premiat, astfel:
250 lei mizați la orice slot Playtech – primești 10 rotiri gratuite
500 lei mizați (250+250) – 20 rotiri gratuite
1000 lei mizați în total – 50 rotiri gratuite

Cum și unde folosesc rotirile?

Odată ce le-ai obținut, le poți utiliza doar la slotul Buffalo Blitz în termen de o zi de la acordare. Folosește-le repede pentru că altfel expiră (perioada de valabilitate este calculată începând cu ora 3:00 PM până la 2:59 ziua următoare). Rotirile pot fi revendicate o singură dată pe zi de către fiecare client Betano și au o valoare de 0.4 lei.

Când particip la ofertă?

Promoția este valabilă în fiecare zi de miercuri din luna noiembrie 2019, exclusiv pentru sloturile Playtech din secțiunea Cazino de pe platforma Betano.

Trebuie să îndeplinesc cerințe de rulaj?

Nu. Pentru această ofertă, toate câștigurile obținute din rotiri gratuite sunt acordate automat în cont sub formă de bani cash, putând fi retrase imediat. Le vei vedea în cont a doua zi de la acordare, între orele 12:00 și 16:00. Spor la joc!