Quickspin devine operator de jocuri de noroc în Suedia

Publica: 30.01.2019 | by B. Emil

Licență pentru Suedia

Licența va permite companiei Quickspin să ofere jocurile lor operatorilor de cazinouri, care pot oferi apoi jocurile clienților. Desigur, toate cazinourile vor trebui să dețină, de asemenea, licențe pentru jocuri. Quickspin a lansat în prezent 30 de jocuri pe bani reali și gratuite, iar titlurile au realizări și turnee disponibile pe backend. Titlurile Quickspin au în prezent numărul 30, iar jocurile viitoare sunt în curs de lansare. Jucătorii vor avea acces la 30 de titluri cele mai populare ale Quickspin prin partenerii săi de operatori. Jocurile vor include Sakura Fortune, Dragon Shine, Phoenix Sun, Wild Chase și Second Strike, cu mai multe de urmat. Operatorii și jucătorii suedezi vor avea, de asemenea, acces la instrumentele și caracteristicile bonusului Quickspin, inclusiv Realizări, Curse de realizări, Turnee și provocări. Compania, care face parte din grupul Playtech, care a fost achiziționată de către gigant în martie 2016, a intrat recent și în Polonia pentru prima dată în cadrul parteneriatului de cazinou al grupului Playtech cu Totalalizator Sportowy, cel mai mare operator din țară.

Despre Quickspin

Quickspin este un studio de jocuri suedez care dezvoltă sloturi video inovatoare pentru jocurile de noroc online și pentru a juca liber pe piața socială. Este o companie guvernată de gigantul Playtech. Scopul echipei noastre de 70 de veterani ai industriei jocurilor de noroc este de a provoca o schimbare de piață în ceea ce privește calitatea și inovația prin crearea tipurilor de jocuri de casino pe care noi, ca jucători, ne-ar plăcea să le jucăm. Jocurile Quickspin sunt integrate cu cazinourile clienților noștri prin intermediul platformei proprii, care include instrumente de promovare la sol pentru a atrage și reține jucătorii. Furnizorul din Stockholm și Malta va fi finalizat anul acesta cu o listă fantastică de realizări, inclusiv lansarea instrumentului de fidelitate „Provocări” și intrarea în Polonia pentru prima dată în cadrul parteneriatului de cazinou al Grupului Playtech cu Totalizator Sportowy, cel mai mare operator din țară.

Declarații de presă

Referindu-se la licențierea CEO-ului Quickspin, Daniel Lindberg a împărtășit: „Fiind unul dintre primele sloturi pentru a intra live cu jucători suedezi, este incredibil de interesant pentru noi. Pe lângă faptul că suntem piața noastră internă, ne pregătim pentru această oportunitate cu partenerii noștri de operare din august în acest an – și sunt încântați să beneficieze de primul avantaj. Noi trăim și respirăm și suntem foarte mândri de originea suedeză. Misiunea noastră este de a crea jocuri pe care le iubesc jucătorii și așteptăm cu nerăbdare să ne aducem acasă imediat ce începe anul”.