Red Rake Gaming se extinde pe piața de cazino din Europa

Dezvoltatorul spaniol de jocuri de cazino, Red Rake Gaming bifează cu succes un nou pas din planul său de extindere pe piața europeană de cazino.
Providerul va încheia un acord limitat de conținut cu cei de la Novibet, urmând să-și distribuie o parte din video slot-uri cu ajutorul acestora. Pentru început, cei de la Red Rake Gaming plănuiesc să pătrundă în Grecia și Regatul Unit cu oferta lor de sloturi de top noi, dar există șanse foarte mari să ajungă și pe piața românească în viitorul apropiat.

În ce constă parteneriatul?

Primul pas va fi integrarea sloturilor Red Rake Gaming pe platformele internaționale deținute de operatorul de gambling online, Novibet – Novibet.co.uk, respectiv Novibet.gr.
Acest acord promite să le aducă jucătorilor conținut atractiv și nou, în același timp. Cei de la Red Rake Gaming deja dețin un portofoliu impresionant de jocuri recunoscute la nivelul întregii industrii, cu titluri ca The Travels of Marco și Bonnie&Clyde, dar și o bază solidă de clienți.
Planul de extindere va începe cu cele două țări menționate mai sus, însă Red Rake Gaming au declarat că au o strategie de expansiune agresivă în Europa – deja au luat cu asalt țări ca Portugalia, Spania, Belgia, Italia, Suedia, Malta și, nu în ultimul rând, România.

Ce va însemna acest lucru pentru jucători?

Parteneriatul încheiat cu cei de la NoviGroup Limited ar urma să le aducă pasionaților de sloturi ultimele lansări Red Rake Gaming – titluri ca Bonnie&Clyde, Tiger and Dragon, Knights, Marco Polo și, nu în ultimul rând, cel mai de succes joc dezvoltat de companie – Mystic Mirror. Acest ultim titlu a stabilit recorduri și se află în topul preferințelor jucătorilor. Tocmai de aceea, compania este încrezătoare că va fi primit cu brațele deschise și pe noi piețe.
Conform Novibet, pe gambleri îi așteaptă vara aceasta nu mai puțin de 14 sloturi marca Red Rake Gaming, urmând ca selecția să fie completată treptat.
Red Rake Gaming și-a stabilit poziția pe piață prin portofoliul vast, dar mai ales variat de jocuri, dar și prin modelele matematice pe care le folosește în dezvoltarea creațiilor sale – acesta este, de altfel, și aspectul prin care se diferențiază de restul operatorilor.

Declarații oficiale

Nick Barr, Managing Director în Malta pentru Red Rake Gaming a declarat – „Suntem extaziați să anunțăm o altă colaborare de succes pentru Red Rake Gaming și să pornim pe acest drum cu cel mai nou partener european al nostru, Novigroup Limited. […] Abia așteptăm să vedem ce rezervă viitorul pentru toate părțile implicate.”
Novigroup Limited a replicat, numindu-i pe cei de la Red Rake Gaming – “unul dintre cei mai de succes și inovatori provideri de cazino din industria de gaming.”
În plus, aceștia au precizat și că “Novibet Casino va lansa 14 sloturi populare vara aceasta, dar în același timp vom fi primii care le vor aduce jucătorilor de pe piața din Grecia și UK noile lansări Red Rake.”