Rețeaua Red Tiger Gaming, record de 2.5 miliarde de lire

La doar patru luni de la lansare, rețeaua de jackpot-uri a celor de la Red Riger Gaming a reușit să plătească impresionanta sumă de peste 2.5 miliarde de lire.
Providerul de top de jocuri de cazino și soluții integrate pentru acest domeniu deține una dintre cele mai expansive rețele de jackpot-uri, având ca parteneri operatori de renume ca Betsson, Gaming Innovation Group sau Flutter Entertainment.
Rețeaua poartă numele de Daily Drop Jackpot Network și a fost lansată oficial în luna aprilie a acestui an.

Un record pentru cei de la Red Tiger Gaming

O realizare impresionantă la nivelul întregii industrii, dar și un record personal pentru cei de la Red Tiger Gaming – tocmai de aceea, succesul Daily Drop Jackpot Network nu dă semne că se va opri aici. Recent, rețeaua a plătit cel mai mare premiu zilnic unui jucător de la cazinoul Betsson, mai precis de la brandul Betsafe al acestuia. Vorbim de un câștig amețitor de peste 61 500 lire de la o miză de doar 2 lire obținut la popularul Dragon’s Luck Slot.
Acesta este doar unul dintre evenimentele norocoase care i-au adus un renume atât de răsunător rețelei Red Tiger. Mai precis, aceasta este una dintre rețelele de jackpoturi cu cea mai mare creștere din industrie pentru că garantează pay-out zilnic și cumulează mizele jucătorilor de la cele mai mari cazinouri.

Mai multe detalii despre Daily Drop Jackpot Network

Ce este interesant de reținut este că drop-urile sau recompensele zilnice pe care le-am menționat mai sus pot fi revendicate la orice joc din portofoliul impresionant Red Tiger. Ne referim la titluri recunoscute ca Mystery Reels Megaways, Thor’s Lightning sau Dragon’s Luck.
Tocmai de aceea, operatorii parteneri au implementat acest sistem de drop-uri zilnice pentru toate categoriile de jucători, nu doar pasionații de sloturi. Prin rețeaua Red Tiger, și operatorii reușesc, la rândul lor, să-și promoveze oferta și să le ofere jucătorilor șanse cât mai mari la câștiguri pe măsură.

Declarații oficiale

Carl Ejlertsson, director de Business Development la Red Tiger este foarte mulțumit de succesul rețelei. Acesta a declarat că – “Daily Drop Jackpot Network a reușit cu siguranță să capteze jucătorii și suntem foarte încântați de performanța sa de când ne-am lansat live mai devreme în acest an. Produsul este o adiție excelentă la portofoliul nostru și avem toată încrederea că va crește și va deveni un must-have.”
Ciara Nic Liam, Director de Produs la Betsson Group a adăugat -“La Betsson, suntem încântați de cât de bine a performat rețeaua Daily Drop Jackpot Network de când i ne-am alăturat în luna iulie A fost minunat să vedem că unul dintre jucătorii noștri a prins un jackpot record de 61 500 lire la o rotire de doar 2 lire pe Betsafe. Feedback-ul primit de la clienți ne arată cât de entuziasmați sunt jucătorii când primesc jackpot-uri cu pay-out zilnic garantat.”