Ruletă NetEnt

Publica: 14.05.2018 | by B. Emil

Compania a dezvăluit cea mai nouă inovație tehnologică în cazinourile live, prin crearea unei rulete sportive live, pentru a ajuta operatorii să țină jucătorii în centrul acțiunii în timpul Cupei Mondiale. NetEnt își dezvoltă jocurile legate de Cupa Mondială pentru a oferi operatorilor de cazinou cu divertisment angajat pe tot parcursul turneului.

Ruletă sportivă

Producătorul net de jocuri Net Ent are scopul de a menține jucătorii informați despre viitoarea Cupă Mondială din 2018, în timp ce își joacă jocurile, având widget-uri integrate care vor oferi informații jocului jucătorilor. Săptămâna trecută, NetEnt a introdus Cupa Mondială gratuită pentru jocuri slot și astăzi este prezentată o experiență complet nouă pentru cazinou live. Noua ruletă sportivă live va fi lansată pe 14 iunie și este disponibilă jucătorilor în timpul Cupei Mondiale.

World Cup Roulette

Compania a lansat World Cup Free Round Widget pentru sloturile cu o săptămână în urmă, dar produsul live dealer va veni luna viitoare. Produsul live este numit Ruletă de Sport Live, care va avea un sortiment de widget-uri, știri în timp real și multe altele, toate oferind ruletă live a companiei. Acest produs este programat pentru lansare pe data de 14 iunie. Widget-ul va fi disponibil pentru jocul Live Roulette atât pe dispozitive desktop cât și pe dispozitive mobile.

 

O nouă experiență

Această experiență impecabilă de fotbal live permite jucătorilor să țină pasul cu scorurile și actualizările în timp real, în timp ce se bucură de ruletă live. Dealerii vor comenta cu privire la jocurile din Cupa Mondială cu ajutorul feed-urilor live care arată un rezumat al statisticii jocului în desfășurare, a meselor de grup și a jocurilor programate.

Live Roulette Sports este o experiență de joc cu adevărat încântătoare, disponibilă atât pe mobile, cât și pe desktop, permițând jucătorilor să urmărească îndeaproape Cupa Mondială, așa cum nu sa mai văzut niciodată.

În timpul turneului Cupei Mondiale, NetEnt va însoți lansarea împreună cu o nouă promoție, Ruleta Smash Goal. Competiția este formată din două părți, premii premii zilnice și premii de premii cu un fond de premii total de 75.000 €.

Promoțiile Ruletei Live și Ruleta Smash Ruleta vor fi disponibile tuturor operatorilor pe bază opțiunii în timpul Cupei Mondiale și vor fi integrate fără probleme pentru participanții NetEnt Live.

După Cupa Mondială, tehnologia va fi disponibilă pentru Ruleta și pentru orice tip de eveniment. Operatorii vor putea să o includă în fluxul lor exclusiv, oferindu-le posibilitatea de a angaja orice grup țintă afișând evenimente, turnee, concursuri sau altele similare, pentru a atinge interesele jucătorilor lor.

Declarații de presă

Comentând pe produs, Henrik Fagerlund, directorul de produse Net Ent, a declarat: „Ruletă sport live oferă o experiență de fotbal cu adevărat imersantă, în timp ce jucătorii se bucură de jocurile noastre live. Cu Cupa Mondială la mică distanță, este ocazia perfectă de a introduce Ruleta Smash Goal, oferind jucătorilor șansa de a câștiga premii zilnice, precum și de a rămâne pe partea de sus a tuturor acțiunilor în timpul turneului”.