Sloturi Noi

Publica: 20.06.2018 | by B. Emil

Dezvoltatorii de jocuri de cazinou NetEnt, Play’n GO și Microgaming au lansat în sfârșit ultimele lor sloturi video. Microgaming a prezentat slotul video Poke the Guy. Play’n GO va furniza cazinourilor slotul video House of Doom. Colecția de jocuri NetEnt este completată acum de slotul video Lost Relics.

Microgaming – Poke the Guy

Microgaming Microgaming a anunțat că a lansat cel mai nou joc „Poke the Guy”, care vă vede arma la un tip care zboară pentru a câștiga premii în numerar. Titlul este cu siguranță unic în prezentarea și aspectul său, arătând că acest grup de jocuri are niște inovații în mâneci.

Jucătorii sunt recompensați când aleg o armă și sunt capabili să oprească omul care zboară din orașele dăunătoare. Premiul de top este de până la 500x suma pariată, în funcție de arma pe care o folosești pentru a-ți lua dușmanul jos. Jocul este dezvoltat în HTML5 și poate fi redat pe desktop-uri, tablete și smartphone-uri. Poke the Guy este disponibil pentru a fi jucat acum la cazinourile care oferă biblioteca Microgaming și poate fi accesat atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile.

NetEnt – Lost Relics

Los RelicsNetEnt a anunțat lansarea celui mai nou slot video „Lost Relics”, care permite jucătorilor să vâneze comori pentru a-și alinia buzunarele. Jocul este un slot video cu 5 tambururi și 20 de linii de plată, care are loc într-un templu vechi, unde colectezi comori și te uiți să îți placi contul bancar în acest proces.

Jocul are un aspect amețitor și simțiți-vă, și vă veți simți ca Indiana Jones în timp ce rotiți rolele. Caracteristicile includ sălbatice, scatters, rotiri gratuite și o caracteristică Hidden Chest care stimulează acest mod de rotire liberă. Lost Relics este disponibil pentru a fi jucat acum la cazinourile care oferă biblioteca NetEnt și poate fi accesat atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile.

Vorbind despre lansarea jocului, Henrik Fagerlund, Chief Product Officer, a spus: „Lost Relics ™ va oferi un nivel ridicat de divertisment jucatorilor prin oferirea mai multor facilitati bonus, iar daca sunteti interesati de vanatoare de comori si oportunitati mari de a castiga, atunci aceasta este jocul pentru tine. „

Play’n GO – House of Doom

House of DoomCazinoul Play’n GO a anunțat lansarea celui mai nou slot video „House of Doom”, care oferă jucătorilor un loc înfricoșător pentru a câștiga niște bani. Jocul este un slot video cu 5 tambururi și 10 linii de plată, care are loc într-o casă bântuită, unde te confrunți cu teroare în încercarea de a fura banii unui psihopat. Jocul aruncă pentagrame, cruci, trandafiri, cranii de capră, un craniu înfășurat, o vrăjitoare și o minge de cristal și două simboluri diferite de titluri de joc. Jocul se împachetează în simboluri sălbatice, rotiri gratuite și împrăștieri. House of Doom este disponibil pentru a fi jucat acum la cazinourile care oferă biblioteca Play’n GO și poate fi accesat atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile.