Sloturi Video

Publica: 04.11.2018 | by B. Emil

Introducere

Luna august este plină de lansări de jocuri de noroc, în special sloturi video. Microgaming își lansează ultimul său slot video Rainbrew Slot. Booming Games a lansat ultima sa creație în materie de sloturi video Booming Games Slot. NetEnt a pus la dispoziție noul său slot video Berryburst MAX Slot.

Slot Rainbrew

Casino Microgaming a anunțat că a lansat cel mai nou slot video „Rainbrew”, care a fost dezvoltat de Just For The Win într-un efort de colaborare între cele două grupuri.

Rainbrew este un tambur cu 5 tambururi, 243 de moduri de a câștiga un slot video care are loc în Irlanda și vă vede că lucrați pentru a împrumuta niște băuturi și pentru a mări unele victorii mari. Caracteristicile jocului includ o caracteristică laterală care sporește linii de plată de până la 1125 moduri de a câștiga, sălbatice, rotiri gratuite și role magice. Slotul poate fi redat atât pe dispozitive desktop cât și pe dispozitive mobile și a intrat live pe data de 16 august, adică poate fi jucat acum la cazinourile care oferă biblioteca Microgaming.

Comentând despre lansarea jocului, David Reynolds de la Microgaming a spus: „Just For The Win oferă jucătorilor o privire încântătoare într-o fabrică de bere magică a spiridușului, unde conductele transportă simboluri sălbatice, simbolul răsucirii gratuite Rainbrew și bubble Rainbrew în jocul gratuit de rotiri! adaugă un nou joc twist pe o temă clasică pentru a oferi jucătorilor o experiență unică de gameplay plină de recompense încântate. „

Disco Bar 7s Slot

Dezvoltatorul de jocuri de cazino de jocuri Booming Games a anunțat lansarea celui mai nou joc disco bar 7s, care aduce simboluri clasice pe ecran cu o poftă de mâncare strălucitoare. Jocul este un slot cu 3 role, 3 rânduri, clasic, care are un aspect colorat al unei camere disco din anii ’70. Jocul aduce simboluri de 7s și bara pe ecran, cu culori diferite rotunjind diferitele pictograme. Caracteristicile jocului sunt simpliste și includ sălbatice și câștigă multiplicatori. Jocul poate fi jucat atât pe platforme mobile, cât și pe platforme mobile.

Comentând lansarea jocului, Booming Games CPO, Jerry Seelig, a spus: „Disco bar 7 vă va aduce într-un canal câștigător. Cu simboluri de amestecare și de potrivire, multiplicatori împrăștiați disco bar 7 este un partid cu fiecare rotire”.

Berryburst MAX Slot

Suedezul gigant de pariuri online NetEnt a anunțat că a lansat cel mai nou slot video Berryburst MAX, care aduce o experiență fructuoasă jucătorilor de pariuri. Jocul este un slot video cu 5 tambururi și 3 rânduri, care aduce pe ecran o imagine plină de fructe. Aici, jucătorii vor încerca să aducă împreună fructe pentru a crea victorii. Caracteristicile jocului includ simboluri sălbatice, sălbatice stivuite și re-rotiri. Jocul este un pic simplist în comparație cu o parte din concurența care este dezvăluită, dar în ea se află farmecul. Jocul poate fi redat atât pe platforme mobile, cât și pe platforme mobile.