Sloturi Video marca Play'n GO, Microgaming, Yggdrasil

Publica: 02.10.2018 | by B. Emil

street magicVillage People Slot

Grupul de cazinouri Microgaming din cadrul grupului de companii Isle of Man a anunțat că a semnat un acord cu ITV Studios Global Entertainment și va elibera, în consecință, un slot Village People. Jocul va fi lansat anul viitor și va funcționa pentru a include seria de hit-uri pop precum Macho Man și YMCA. Pentru cei sub vârsta de 50 de ani care nu le cunoșteau, Oamenii satului erau un grup de muzică care avea personaje flamboaice îmbracate ca un indian, motociclist, cowboy, lucrător în construcții, polițist și ofițer de marină.

Niciun detaliu al jocului nu a fost disponibil, dar Microgaming COO Andrew Clucas a spus: „People Village este un brand iconic care a creat un impact asupra culturii pop cu cantece care au ramas populare pentru publicul mainstream din anii 70 si 80. Microgaming este mandru sa anunte dezvoltarea unui nou joc care va cuprinde cele mai mari hituri și membri ale trupei pentru prima dată în formatul slotului online, adăugând o nouă dimensiune portofoliului nostru extins de conținut marcat „.

Hojo’s Dojo Slot

Dezvoltatorul de jocuri de cazino Yggdrasil Gaming a anunțat lansarea celui mai nou slot video „Hojo’s Dojo” pe banireali, care transportă jucători în Japonia, unde vor încerca să taie unele victorii ca niște bucăți de lemn. Jocul este un slot video de 5 tambururi și 25 de linii de plată, amplasat în partea din față a unui dojo, complet cu o serie de simboluri elementare, precum și cu personaje precum luptători, ninja, geisha și multe altele. Caracteristicile jocului includ rotiri gratuite, extinde sălbatice, role sălbatice, multiplicatori câștigători și multe altele. Jocul se numeră printre acele jocuri de casino cu procent RTP postat de 96,1% și poate fi redat pe dispozitive desktop și mobile.

Comentând lansarea jocului, Jonas Strandman de la Yggdrasil a spus: „În afară de opera de artă elegantă, cea mai tare parte a jocului este slotul unic al lui Hanzo, care oferă jucătorilor o serie de bonusuri, inclusiv roluri sălbatice și mini-jocuri, plus caracteristici suplimentare și rotiri gratuite. „

Magic Street Slot

În această săptămână, dezvoltatorul de jocuri de cazino Play’n GO a anunțat lansarea celui mai nou slot video Magic Street, care, sperăm, va vedea că banii apar în magie în buzunar. Jocul este un slot video cu 5 tambururi și 20 de linii de plată, cu o temă magică întunecată, completată cu ceasuri, inele, cărți, încuietori și cătușe. Jocul este plin de caracteristici, inclusiv sălbatice, rotiri gratuite, salturi extinse și multe altele. Jocul are o bază RTP de 96,48%, dar literatura de promovare a jocului arată că rata poate fi redusă până la 84,49% pe anumite piețe.