Sloturile Synot, acum la cazinourile Netbet și 777

Giganții de pe piața de cazino – Netbet și 777 au numai vești bune pentru clienții lor în perioada următoare – oferta ambilor operatori va fi completată de jocurile celor de la SYNOT în curând.
Acest lucru este posibil datorită platformei GAP a celor de la iSoftBet prin care cele două cazinouri au parte de o integrare perfectă și de acces instant, live la toată oferta celor de la SYNOT.

Vești bune și pentru jucătorii români!

Platforma GAP deținută de iSoftBet (Game Aggregation Platform) este una dintre cele mai recunoscute platforme din lume, folosită de peste 100 branduri internaționale din industria de cazino. Aceasta permite operatorilor mari să acceseze rapid conținutul de nișă, dar și să lanseze conținut nou. Vorbim de o selecție de peste 3500 sloturi și jocuri de masă integrate într-un singur loc.
Datorită versatilității acestei platforme, clienții celor două cazinouri vor avea parte numai de surprize plăcute în următoarea perioadă – nu ne referim doar la clienții internaționali, ci și la cei români. În prima fază, video sloturile SYNOT vor fi disponibile live pe domeniile Netbet.com și 777.be, fiind ulterior urmate de Netbet.ro și 777.es.

Mai multe detalii despre GAP

Platforma GAP le oferă cazinourilor online o gamă largă de jocuri destinate oricăror piețe reglementate de cazino, croite special pentru toate categoriile de jucători. Mai mult, platforma vine în plus și cu tooluri avansate de marketing și de gamification.
GAP și conținutul său asociat sunt ambele certificate pe 16 dintre cele mai mari piețe de cazino din lume – tocmai de aceea, toate brandurile mari vor să se asocieze cu un astfel de nume. Prin integrarea pe GAP, brandurile au acces la jocuri de cazino de cea mai înaltă calitate, dar și la date în timp real despre industrie per ansamblu.

Despre jocurile SYNOT

Cei de la SYNOT Games sunt recunoscuți în industrie pentru portofoliul lor impresionant de jocuri de cazino – 40 titluri originale disponibile în 24 limbi. Providerul deține licențe și certificări pe piață, cum este prestigioasa licență MGA, dar operează legal și în țări ca Portugalia și Suedia.

Declarații oficiale

Martina Hrabinská, CCO la SYNOT Games a făcut următoarele declarații: “Abia așteptăm să lansăm jocurile noastre către operatori premium ca Netbet și 777, care se bucură de un asemenea prestigiu, atât în industrie, cât și în rândul jucătorilor. Credem că aceasta va fi o colaborare de succes care va aduce rezultate notabile și ne va consolida prezența la nivel global.”
Michael Probert, Chief Commercial Officer la iSoftBet a adăugat: “GAP este soluția de conținut ideală pentru industria de cazino – atât pentru operatori, cât și pentru furnizorii de jocuri pentru că îi ajută să integreze rapid, să lanseze și să promoveze cel mai bun conținut din industrie. Suntem încântați să vedem că cei de la SYNOT au reușit să distribuie cu succes oferta lor către două branduri de top.”