Spin Town, ultima lansare Red Riger Gaming

Publica: 28.03.2019 | by Cazinouri-online-romanesti.ro

Dezvoltatorul de software Red Tiger Gaming tocmai a anunțat lansarea unui nou slot online incitant, Spin Town.
Acțiunea se desfășoară într-un mic oraș englezesc, unde, potrivit numelui, rotirile nu se lasă așteptate, fiind completate de animații haioase, grafică interesantă și o colecție impresionantă de simboluri.
Jucătorul este purtat pe un drum redat ca în benzile desenate, înconjurat de simboluri care se mișcă rapid – doar cei mai talentați și iuți de mână jucători pot prinde toate wild-urile. Dacă îți place adrenalina, dar și creațiile precedente Red Tiger, merită să încerci și acest slot.
Citește mai departe și află tot ce știm până în acest moment despre Spin Town.

Spin Town – cele mai importante detalii

Spin Town este un slot cu 5 role și 40 linii de plată. Acțiunea se desfășoară într-un cadru simplu – o stradă dintr-un orășel englezesc unde simbolurile wild apar pe marginile rolelor.
Slotul poate fi încercat gratuit folosind credite false acordate de Red Tiger Gaming sau pe bani reali, jackpot-ul maxim fiind de 80 000 monede.

Cele mai multe Wild-uri într-un singur slot

Simbolurile Wild reprezintă punctul forte al acestui slot, însă există și alte simboluri speciale care creează o experiență de joc dinamică și completează armonios câștigurile. Wild-uri apar cu frecvențe diferite, însoțite de diverși multiplicatori:
Wilds Crossing – cel mai des întâlnit simbol Wild. El ia forma cetățenilor care trec strada (în acest caz, rolele). Ei așteaptă la semafor în zona pietonilor în timp ce învârți rolele. Odată ce semaforul afișează culoarea verde, ei pătrund pe role și dau naștere câștigurilor
Sleepy Wilds – o parte din cetățenii menționați mai sus sunt somnoroși, cu alte cuvinte pot adormi în timp ce trec strada. Astfel, ei rămân într-un loc fix și acționează ca simbol sticky wild, putând completa o combinație câștigătoare
Speedy Wilds – sunt cetățenii care se grăbesc și vor să treacă strada cât mai repede. Jucătorii trebuie să fie atenți la aceste simboluri și să le valorifice în timp util, pentru că dispar repede de pe role
Couple Wilds – având în vedere că simbolurile wild sunt prezente pe ambele sensuri ale străzii, ele se pot ciocni, dând naștere unui nou simbol – Couple Wilds. Acesta este un wild însoțit de un multiplicator de 2x.

Funcții bonus, rotiri gratuite și alte detalii relevante

La Spin Town, 3 simboluri Rock n Roll activează funcția bonus Four Rockin Wilds, în care wild-urile trec strada de până la 10 ori.
În plus, 3 simboluri Kick Off pe role declanșează funcția Hooligan Advance – huliganii trec strada din ambele părți și umplu rolele de simboluri wild, dând naștere și mai multor combo-uri și jackpot-uri incitante.

Unde îl putem încerca?

Slotul va putea fi jucat la orice cazino Red Tiger Gaming începând cu data de 21 martie 2019. Noi sperăm să fie adus în curând și la cazinouri online românești de top!