Unibet sponsor principal al Allsvenskan și Superettan

Publica: 12.07.2018 | by B. Emil

Grupul Kindred a semnat un acord cu Svensk Elitfotboll pentru a deveni noul sponsor principal al Allsvenskan și Superettan, prin intermediul mărcii Unibet. Parteneriatul, cu o durată totală de 12 ani, va începe la 1 ianuarie 2020 și va avea o valoare de 1,8 miliarde SEK. Acest nou parteneriat strategic a devenit posibil după legislația recentă privind licențele de joc, adoptată de Riksdag.

Parteneriat Dublu

Grupul Kindred (anterior Grupul Unibet) a semnat un acord cu Asociația Suedeză de Fotbal Elite, Svensk Elitfotboll, pentru a deveni principalul sponsor al ligilor Allsvenskan și Superettan. Acordul de sponsorizare va dura șase ani, cu o opțiune pentru încă șase ani, cu o valoare totală de până la 1,8 miliarde SEK, ceea ce reprezintă una dintre cele mai mari investiții în sporturile suedeze. Parteneriatul, care începe la 1 ianuarie 2020, are o strategie clară de a dezvolta liga de fotbal a elităi din Suedia într-o liga competitivă de top din Europa.

  • Sponsorizarea se face prin brandul „Unibet” al lui Kindred, cu trei domenii strategice:
  • Pentru a dezvolta fotbalul elita suedez
  • Pentru a permite familiei de fotbal să contribuie la societate oferind cluburilor mai multe fonduri
  • Pentru a continua lupta împotriva fixării meciurilor prin parteneriate consolidate

Dersim Sylwan a declarat: „Noua licență de joc va face posibil ca sporturile suedeze să obțină o valoare de piață pentru parteneriatele lor, ceea ce este pozitiv pentru cluburi, asociații și, bineînțeles, pentru sportivi. Noul nostru acord cu Svensk Elitfotboll va oferi, de exemplu, asociației un venit substanțial mai mare, comparativ cu relațiile de parteneriat anterioare. „

Elemente Financiare

„Suntem foarte mândri că am făcut acest acord istoric cu Svensk Elitfotboll. Acordul include un angajament semnificativ pe termen lung pentru sporturile suedeze, o ocazie pe care am luptat-o ​​în ultimii 20 de ani. Suntem foarte încântați să anunțăm parteneriatul și așteptăm cu nerăbdare să contribuim la dezvoltarea fotbalului suedez „, spune Dersim Sylwan, Director General Suedia, Grupul Kindred.

Compensația anuală de până la 150 milioane SEK pentru Svensk Elitfotboll este distribuită după cum urmează:

  • 100 de milioane de SEK pentru sponsorizarea principală între cluburile din Allsvenskan și Superettan, în funcție de distribuția Svensk Elitfotboll
  • 25 milioane SEK pentru a finanța dezvoltarea talentului asociației și munca de valoare și integritate
  • 20 de milioane SEK vor fi alocate cluburilor pe baza dorințelor clienților Unibet
  • 5 milioane SEK se referă la o inițiativă specială față de turneele europene

Despre Unibet

Grupul Kindred este unul dintre cei mai importanți operatori de jocuri de noroc online din Europa și Australia, oferind peste 20 de milioane de clienți din 11 branduri o formă de divertisment într-un mediu sigur, echitabil și durabil. Compania, care are aproximativ 1.400 de angajați, este listată la Nasdaq Stockholm Large Cap și este membră a Asociației Europene a Gaming-Betting-ului (EGBA) și membru fondator al ESSA (integritatea pariurilor sportive). Grupul Kindred este auditat și certificat de eCOGRA pentru respectarea Recomandării UE din 2014 privind protecția consumatorilor și jocurile de noroc responsabile (2014/478/UE).