Turneu de început de an pe Unibet Cazino!

2019 s-a încheiat cu un turneu pe cinste pe Unibet Cazino început chiar în ziua de Crăciun…dacă te grăbești, însă, ai șanse la premii de neratat și în prima săptămână din luna ianuarie. Îți plac sloturile Play’n Go iar gustul competiției nu te-a părăsit din anul precedent? Perfect – citește mai departe și află cum poți să-ți umpli portofelul cu nu mai puțin de 250 000 RON!

Cum particip?

Te loghezi în contul tău de jucător de pe Unibet Cazino iar apoi vizitezi pagina promoției. Vei găsi un buton galben de optare. Trebuie să optezi individual pentru fiecare turneu și să joci la sloturile eligibile. În această promoție se încadrează 7 sloturi de la Play’n Go – Mission Cash, Moon Princess, The Sword & The Grail, Tome of Madness, Game of Gladiators, Reactoonz și Rainforest Magic. Pentru a fi luat în considerare în clasament, va trebui să joci minim o rundă și să mizezi cel puțin 1 RON (doar pariurile în bani reali sunt eligibile).

Când mai pot participa?

Promoția a început pe 25.12.2019 la ora 01:01 și este valabilă până pe 06.01.2020 ora 00:59 (ora României).

Cum sunt premiat?

Trebuie să te încadrezi în primii 500 jucători cu cele mai mari câștiguri egalizate într-o rundă. Fondul de premiere de 250 000 RON se va împărți în funcție de ordinea din clasament iar premiul cel mare este de 50 000 RON cash.