Turneul de Crăciun începe la Betano!

Sărbătorile de iarnă sunt la doar câțiva pași distanță, mirosul de ciocolată caldă și turtă dulce plutește în aer iar premiile la cazino se anunță la fel de savuroase! Bineînțeles că din această atmosferă festivă nu puteau lipsi competițiile cu premii la sloturi. Ai spirit de învingător? Îți plac titlurile Netent? Atunci ai toate motivele să participi la turneul de Crăciun organizat de Betano! Iar, dacă nu te-am convins încă, premiile puse la bătaie sigur o vor face – 19 000 RON, vouchere de la EMAG în valoare de 11 000 lei și 100 rotiri gratuite. Iată cum le obții…

Ce am de făcut?

Doar să te loghezi în contul tău de jucător de pe Betano și să joci la orice titlu Netent vrei tu în perioada promoțională. Important este să strângi minim 500 puncte, adică să joci cel puțin 500 runde pentru a intra în clasament. Ți se impune și o miză minimă de 3 RON per rundă.

Cum sunt premiat?

Dacă îți dovedești talentul la sloturile Netent și ești primul pe podium, Betano îți oferă un Decembrie de neuitat și te răsplătește cu 19 000 RON direct în contul tău bancar. Nici celelalte locuri nu scapă „nepremiate” – cei clasați pe locurile 2-10 primesc vouchere de cumpărături E-mag în valoare totală de 11 000 RON iar locurile 11-100 primesc 100 rotiri gratuite.

Când particip?

Promoția se desfășoară între 06.12.2019 și 26.12.2019. Ea se adresează tuturor clienților Betano care au un cont de jucător verificat.

Când aflu dacă am câștigat?

Vei primi un mesaj în cont zilnic, de luni până în vineri prin care ți se va transmite punctajul tău curent.

Alte informații relevante

În cazul premiilor acordate sub formă de rotiri gratite, trebuie să știi că le poți folosi doar la sloturile Wild Wild West, Starburst și Pyramid: Quest for Immortality în termen de 3 zile de la acordare. Orice câștiguri din rotiri extra pot fi retrase imediat, fără cerințe de rulaj. Accepți provocarea Betano de Crăciun? Cu toate motivele de mai sus, noi o să bănuim că răspunsul e un “da” răsunător…așa că îți urăm mult succes!