Un Halloween de nerefuzat la Admiral!

Pe locuri, fiți gata, începem maratonul promoțiilor de Halloween la Admiral! Ești pregătit să revendici cele mai tari premii timp de 5 zile? Aici Halloween-ul nu se sărbătorește doar cu dulciuri ci și cu recompense surpriză pentru toți fanii cazino, care mai de care mai atractive – bonusuri la depunere, cashback, câștiguri duble, rotiri gratuite etc. Nu vei știi ce te așteaptă până nu accesezi contul tău, astfel că adrenalina rămâne constantă și ai un motiv în plus să te loghezi zilnic.

Când particip?

Promoția a început duminică, pe data de 27.10.2019, dar este în continuare valabilă până joi, 31.10.2019, ora 23:59 CET.

Cum particip și ce câștig?

Trebuie să fii jucător înregistrat pe platforma Admiral și să optezi pentru promoție. Fiecare zi îți va aduce un nou premiu surpriză care îți va fi prezentat imediat ce te loghezi. El poate consta în:
Jocuri gratuite
Rotiri gratuite
Bonusuri de 100% la depunere
Cashback la bonusuri de până la 50%
Câștiguri duble
Nu se vor acorda premii sub forma unor obiecte reale sau a altor bunuri (ex: telefoane mobile) ci doar recompense ce pot fi utilizate la cazino. O singură răsplată este acordată fiecărui jucător înregistrat pe durata a 24 ore – orice încercări de fraudă vor fi sancționate.

Când sunt premiat?

Dacă ai îndeplinit toate condițiile, în maxim 48 de ore de la încheierea promoției îți vei regăsi bonusul în cont. Ține minte și acest aspect – câștigurile rezultate din jocuri gratuite sunt acordate ca sume bonus și nu vor putea fi retrase. În cazul celor obținute din rotiri gratuite, le vei putea transforma în bani reali dacă îndeplinești cerințele de rulaj.

Cerințe de rulaj

Valoarea bonusului trebuie pariată de 30 ori în bani cash pentru a-l putea retrage. Această cerință trebuie îndeplinită în maxim 7 zile de la acordarea sa, altfel pierzi atât bonusul cât și câștigurile obținute. Bonusurile acordate în bani pot fi utilizate doar la anumite jocuri de cazino – vei găsi lista acestora pe site-ul Admiral.