Un nou jackpot de milioane, revendicat la Arabian Nights

Netent anunță cu mândrie și entuziasm că unul dintre sloturile sale vedetă, Arabian Nights, renumit pentru câștigurile semnificative pe care le-a oferit încă de la lansare, a plătit din nou. De data aceasta, norocosul câștigător este un jucător suedez care a intrat în posesia unui jackpot incredibil de 1.4 milioane de €.
Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă oficial publicat pe pagina Netent pe data de 25 noiembrie 2019.

Detalii despre câștig

Compania ne-a oferit câteva detalii despre identitatea pariorului norocos, dar și despre circumstanțele fericitului eveniment – câștigul a fost înregistrat la Hajper Casino, brand operat de ComeOn, de către un jucător suedez. O miză de doar 10 Euro i-a adus acestuia un jackpot de 1.422. 545. 44 de €.
Pentru a revendica jackpot-ul progresiv la Arabian Nights, jucătorii trebuie să parieze la nivelul maxim și să nimerească toate cele cinci simboluri wild Aladdin pe role în timpul rundei de rotiri gratuite. Asta a și reușit să facă norocosul câștigător mai devreme în luna noiembrie – a profitat de momentul potrivit și a fost premiat în stil mare.

Despre Arabian Nights

După cum am menționat mai sus, Arabian Nights este unul dintre cele mai celebre sloturi din portofoliul Netent, dar și unul dintre primele titluri cu jackpot progresiv lansate de companie. Videoslotul a luat cu asalt rolele în anul 2005 iar, de atunci și până în prezent, a răsplătit jucătorii cu numeroase jackpoturi substanțiale.
Alături de alte sloturi consacrate din oferta providerului ca Mega Fortune, Mega Fortune Dreams și Hall of Gods, Arabian Nights este recunoscut în primul rând pentru premii, dar excelează și pe partea de temă și simbolism. Efectele vizuale și de sunet nu sunt cele mai spectaculoase, dar au un finisaj elegant, motiv pentru care acest titlu a reușit să atragă constant numeoase categorii de jucători pe parcursul celor 15 ani de existență.
Cei de la Netent au profitat din plin de apetența jucătorilor pentru sloturile cu jackpot, lansând, în ultimul an, noi titluri care i-au cucerit pe aceștia ca Grand Spinn Superpot, Mercy of the Gods și Imperial Riches.

Declarații oficiale

Bryan Upton, director de jocuri la Netent a făcut următoarele precizări – “Arabian Nights este un nume legendar în categoria sloturilor cu jackpot. A reușit să transforme instant jucătorii în milionari în repetate rânduri încă de la lansarea sa în anul 2005. Suntem încântați că jocul a reușit, din nou, să livreze un câștig capabil să schimbe destine și dorim, pe această cale, să transmitem sincere felicitări jucătorului.”