Unibet Casino semnează un nou acord cu Paris Saint-Germain

Publica: 27.06.2018 | by B. Emil

Introducere

Conform acordului, compania va deveni partenerul echipei oficiale de pariuri.Unibet va primi, de asemenea, expunere de marcă în interiorul stadionului de acasă al clubului Parc des Princes.În plus, Unibet și PSG vor oferi împreună clienților o gamă largă de conținut digital exclusiv.

Unibet – PSG

St. Germain - UnibetFranța Paris Saint-Germain F.C. a semnat compania de pariuri sportive Unibet ca partener oficial de pariuri pentru următoarele două sezoane. Potrivit hârtiei sportive franceze L’Equipe, contractul cu compania de pariuri Kindred Group este în valoare de 1,5 milioane de euro pe an și, potrivit lui Mathieu Drida, directorul general al Kindred’s France, va ” Oferiți consumatorilor un conținut exclusiv care să le ia cât mai aproape de joc „.

Parisul Saint-Germain, deținut în prezent de familia de guvernământ din Qatar, a terminat sezonul trecut ca câștigător al Ligii 1 a Franței și pare a fi destinat să câștige liga pentru viitorul previzibil. Totuși nu totul în grădină este roșu. Succesul în Liga Campionilor sa dovedit până acum evaziv, iar în acest an va fi de datoria unui nou manager Thomas Tuchel să-și îmbunătățească un record dezamăgitor. Managerul anterior, Unai Emery, a plecat de la locul de muncă al lui Arsenal și a provocat o ultimă provocare de finalizare a rivalilor din nordul Londrei, Spurs.

Un parteneriat așteptat

Acordul va viziona drepturile Unibet privind branding-ul la stadionul Parc des Princes al PSG și, probabil, și colaborările digitale. Odată ce Unibet a văzut 70% din pariurile sale online provenind din fotbal, legătura cu PSG face un sunet comercial, deși trebuie spus că Liga 1 nu este una dintre cele mai vizitate ligi din Europa. Dar este în afara terenului PSG are problemele sale reale, deoarece se luptă să îndeplinească reglementările UEFA Financial Fair Play (FFP) după semnarea recordului mondial al lui Neymar de la Barcelona. Se zvonește că PSG trebuie să ridice 60 de milioane de euro pentru a evita sancțiunile UEFA, astfel încât chiar și suma de 1,7 milioane de euro (1,32 milioane de euro) oferită de Unibet va ajuta.

Legătura dintre PSG și Unibet este parte integrantă a legăturilor aparent mai strânse dintre companiile europene de fotbal și de pariuri sportive online. Campionul Angliei, Premier League, Manchester City, tocmai a anunțat un „multi-year” cu Marathon Bet, făcând compania „partenerul oficial de pariuri la nivel mondial”. Bucurați-vă de logo-urile Marathon Bet în fundal de fiecare dată când Pep Guardiola sau unul dintre jucătorii orașului este intervievat.

Declarații de presă

„Prin îmbinarea forțelor cu Paris Saint-Germain, Unibet va câștiga o vizibilitate atât pe stadion, cât și în comunitatea virtuală din Paris Saint-Germain. Suntem încântați să îi întâmpinăm pe Unibet în familia Paris Saint-Germain; amândoi împărtășim același spirit de cucerire, o pasiune pentru fotbal și o dorință puternică de a ne impune brandul pe piețe foarte competitive „, a declarat directorul sponsor al PSG, Marc Armstrong.
Mathieu Drida, directorul general al Kindred France, a adăugat: „Cu Paris Saint-Germain, Unibet intenționează să își sporească reputația în întreaga Europă și să ofere jucătorilor conținut exclusiv, mai aproape de joc”.