Vlad Cazino revine cu un nou turneu de acțiune!

Revendică vampirește cele mai noi premii pe platforma lui Vlad! Operatorul dă startul unui nou turneu de acțiune la casino online. Dacă ești client fidel, cu siguranță te-ai obișnuit cu astfel de competiții, poate chiar le aștepți cu nerbădare. Și noi la fel, de aceea suntem încântați să-ți prezentăm o nouă provocare – Vlad Cazino pune la bătaie 2500 rotiri gratuite în fiecare zi. Sună tentant? Iată cum le obții…

Ce am de făcut?

Trebuie să joci la sloturile Greentube în orice zi vrei, în intervalul orar 00:01 și 23:59 CET, cel puțin 20 runde cu o miză minimă de 0.5 RON și vei intra automat în cursă. Ține minte, însă, doar pariurile în bani reali și activitatea la sloturile Greentube vor fi luate în considerare pentru promoție.

Cum mă înscriu?

Te loghezi în contul tău de jucător de pe platforma Vlad Cazino. De acolo, vizitezi pagina dedicată ofertei „Turneul de acțiune.” Pentru această promoție, este necesară optarea – găsești un buton galben – „Ia rotirile.”direct în pagină. Dă click pe el – acesta va demara procedura de înscriere.

Cum sunt premiat?

Primii 25 de jucători cu cel mai mare câștig egalizat după 20 runde consecutive vor împărți cele 2500 runde extra. Dacă te clasezi în primii 3, ai parte de cele mai atractive premii, astfel:
Locul 1 – 500 rotiri gratuite
Locul 2 – 300 rotiri grtuite
Locul 3 – 250 rotiri gratuite

Când sunt premiat?

Turneele se vor desfășura de luni până sâmbătă, între 00:01 și 23:59 CET până la data de 01.12.2019. Dacă ai respectat toate condițiile de mai sus, primești rotirile în termen de maxim 72 ore de la încheierea turneului. Ai opțiunea să le utilizezi la 3 sloturi diferite, la alegere – Troll Hunters 2, Fire Joker sau Golden Ticket și trebuie să le rulezi de minim 1x.