Weekend-uri cu premii la Unibet!

Cei de la Unibet Casino dau startul weekendurilor cu premii pentru toți jucătorii la video sloturi. Dacă îți plac și creațiile Play&Go, ai toate motivele să îți petreci zilele de sâmbătă și duminică aici. Operatorul îi răsplătește în weekenduri pe cei care joacă la sloturile Play&Go cu nu mai puțin de 5000 RON în bani cash.

Cum mă înscriu?

Îți trebuie doar un cont de jucător pe platforma Unibet. Odată ce te-ai înregistrat și ți-ai verificat contul, nu trebuie decât să te loghezi și să accesezi pagina promoției. Vei găsi un buton galben de optare – „Participă și tu.”.

Cum sunt premiat?

Ca să revendici o parte din fondul de premiere, scopul tău este să ajungi cât mai sus în clasament jucând la orice slot Play&Go de pe platforma de cazino online Unibet. Doar acestea sunt luate în considerare pentru promoție. Primii 50 jucători cu cel mai mare rulaj sunt premiați garantat. Primele locuri îți aduc cele mai atractive premii, mai precis:
1 000 RON – locul 1 (premiul cel mare)
500 RON – locurile 2 și 3
150 RON – locurile 4 și 5
Clasamentul poate fi consultat în orice moment al promoției, așa că nu ezita să arunci o privire pentru a-ți măsura progresul în comparație cu ceilalți jucători și a-ți îmbunătăți strategia.

Condiții de eligibilitate

Trebuie să joci minim o rundă cu o miză minimă impusă de 0.05 RON bani reali pentru a fi considerat eligibil pentru ofertă. Dacă îndeplinești condițiile, premiile vor fi acordate automat în contul tău de jucător la finalul perioadei promoționale. Dacă joci în alte monede, ce trebuie să mai reții este că se va folosi conversia RON-EURO la o cotă fixă – 5 RON = 1 EURO pentru acordarea punctelor în clasament. Baftă la câștiguri! Sperăm ca rolele să fie de partea ta!