Yggrasil încheie acord de conținut cu DreamTech

Publica: 05.05.2019 | by prodadmin

Grupul de gaming și cazino Yggrasil tocmai a anunțat că a încheiat un parteneriat cu cei de la Dreamtech Gaming prin care aceștia din urmă primesc acordul de a-și adăuga jocurile pe platforma Yggrasil.
Conform acestui nou acord de conținut, Dreamtech ar urma să se alăture oficial platformei YGS Masters, scopul acesteia fiind de a dezvolta jocuri special pentru partenerii de cazino ai Yggdrasil.

Despre platforma Yggdrasil

YGS Masters programme este o platformă cu acces doar pe bază de invitație prin intermediul căreia cei de la Yggrasil dezvoltă și distribuie conținut destinat celor mai prestigioase studio-uri independente de gaming din lume.
Lansarea platformei YGS a celor de la Yggdrasil a fost anunțată cu câteva luni înainte, la dezvoltarea sa contribuind șase echipe creative, recunoscute pe piața de software și gaming pentru industria de cazino – AvatarUX, 4ThePlayer, Fantasma, Rabcat și Northern Lights.
Primele jocuri de pe această platformă ar urma să fie lansate în următoarele luni, primul titlu anunțat fiind Niagara Falls.

Ce va aduce acest parteneriat?

Acest parteneriat le va permite celor de la Dreamtech să dezvolte titluri cu tematică asiatică special pentru platforma Yggdrasil. Mai mult, cei de la Dreamtech ar urma să aibe acces și la Boost, o colecție de tool-uri promoționale marca Yggrasil care pot fi folosite în dezvoltarea jocurilor de top.
Dreamtech Gaming are o experiență de doi ani operând pe acest segment. Compania, originară din Malta, deține birouri atât în Asia, cât și în Australia. Dezvoltatorul este recunoscut pentru modul în care combină atenția la detalii, design-ul inovator și gameplay-ul intuitiv în toate creațiile sale.

Declarații oficiale

Stuart McCarthy a făcut următoarele precizări din partea companiei Yggdrasil: “Suntem entuziasmați să îi primim pe cei de la Dreamtech Gaming în familia YGS Masters. Abordarea lor unică asupra conținutului cu tematică asiatică va completa perfect portofoliul companiei noastre, aflat în plină dezvoltare.”
Thomas Lu de la Dreamtech Gaming a replicat: “Suntem exaltați să ne alăturăm YGS Masters – aceștia își dezvoltă pe zi ce trece reputația de program de top în ceea ce privește conținutul pentru această industrie. Acest parteneriat ne oferă o oportunitate unică de a combina design-ul și grafica noastră performantă cu instrumentele și acoperirea semnificativă pe care Yggdrasil le deține pe piață. Abia așteptăm să prezentăm noile noastre titluri tuturor partenerilor viitori și ne așteptăm la o colaborare roditoare, pe termen lung cu Yggrasil.”